Even voorstellen: dit is de knappe schoonzus van TRHOAMS-Susanna Klibansky

We stellen je aan haar voor.

Eind 2022 leerden we Susanna Klibansky kennen als één van de hoofdpersonen uit de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. In de serie krijgen we onder andere een beter beeld van haar rol binnen het familiebedrijf rondom de kunst van haar zwager Joseph Klibansky. Haar schoonzus, de vriendin van Joseph, komt niet in de serie voor. Hoog tijd dus om haar aan jullie voor te stellen!

The Real Housewives of Amsterdam

Susanna is bij het grote publiek bekend als één van de zeven Real Housewives of Amsterdam. Net als mede-Housewives Maria Tailor, Djamila Celina, Cherry-Ann Person, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen en Tamara Elbaz geeft zij een kijkje in haar luxueuze leven vol glamour, luxe en drama.

Na het succes van het eerste seizoen dat begon in 2022, verscheen er in 2023 gelijk een tweede seizoen en is het derde seizoen alweer in de maak. Het is echter de vraag of Susanna hieraan deel zal nemen…

Gezinsleven

Susanna is inmiddels alweer heel wat jaren gelukkig met haar partner Louis Klibansky, maar heel vanzelfsprekend is hun relatie niet. “We komen allebei uit het Gooi en hebben ongeveer dezelfde leeftijd. Ik leerde als tiener de familie Klibansky kennen, omdat mijn beste vriendin een tijdje met Joseph ging. Toen ik een keer bij hem thuis was, viel Louis me op. Mijn vriendin zei dat hij De Broer was, een vriendin had en erg trouw was. Ik moest me dus niets in mijn hoofd halen”, zei Susanna onlangs in een interview met Beau Monde.

Inmiddels hebben ze samen twee meiden: Coco van tien en Cato van acht. “We woonden nog in Amsterdam toen ik zwanger raakte van Coco. We hadden daar een fijn huis, maar wel onpraktisch, we woonden zowel op twee als op vier hoog – we moesten met een lange steile trap van de tweede naar de vierde verdieping. Toevallig kwam in Bussum, waar Louis is geboren, een huis vrij tegenover dat van zijn broer. Daar hebben we met veel plezier gewoond, totdat Coco naar de kleuterschool moest. We wilden haar graag op de oude school van Louis en Joseph hebben, alleen woonden we tien meter buiten het juiste postcodegebied. Ik heb van alles geprobeerd – want dat doet een goede moeder – maar school was onverbiddelijk.” Het gezin is vervolgens verhuist naar een optrekje binnen het juiste postcode-gebied, waar ze nu al vier jaar met veel plezier wonen.

Susanna’s zwager Joseph Klibansky woont ook in het Gooi, samen met zijn vriendin Victoria Waldau. Op de volgende pagina delen we hoe zij eruit ziet!

Laatste nieuws