Zien: zo zag Gooische Moeder Leslie Keijzer er vroeger uit

Een kleine trip down memory lane.

In 2008 leerden we Leslie Keijzer allemaal kennen als één van de Gooische Meisjes. En nu, anno 2023, zijn we nog steeds fan van haar! In het programma Echte Gooische Moeders zien we natuurlijk hoe zij en de andere vrouwen volwassen zijn geworden. Hoog tijd dus voor een throwback: dit is hoe Leslie er vroeger uit zag!

Van echt Gooisch meisje tot echte Gooische moeder

Leslie Keijzer verscheen voor het eerst op de buis in 2008, toen ze samen met Pauline, Florine, Kimberly en Bo te zien was in Echte Gooische Meisjes. We volgden het leven van de dames in het Gooi op de voet, van designerkleding en dure auto’s tot riante villa’s en verre vakanties. De serie was enorm populair, en 1,5 jaar laten werden we getrakteerd op een tweede seizoen.

Daarna moesten we de Gooische dames helaas een tijdje missen. Maar toen was Videoland daar ineens, met de serie Echte Gooische Moeders! Het concept was in principe hetzelfde, inclusief de originele cast. Alleen zaten de dames nu in een heel andere fase van hun leven.

Openhartig en veelzijdig

Ondanks het stereotype dat rondom de TV-shows hangt, heeft Leslie laten zien dat zij veel meer dan alleen een luxepaardje is. Zo stelde ze zich in Echte Gooische Moeders kwetsbaar op, en vertelde ze openhartig over haar grootste angst: vliegen. Maar, op Instagram liet de Gooische laatst weten dat ze die angst uiteindelijk heeft weten te overwinnen!

Leslie kan dus behoorlijk trots op zichzelf zijn, maar niet alleen omdat ze haar vliegangst heeft overwonnen. Zo is ze namelijk ook in de pen geklommen om een boek te schrijven over haar ervaringen met een postnatale depressie.

De moeder van twee heeft in haar leven dus al de nodige obstakels moeten overwinnen. En dat ze ooit een boek zou schrijven? Dat had Leslie in haar jongere jaren vast nooit gedacht!

Benieuwd hoe ze er toen uitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws