Zien: zo zag Gooische Moeder Leslie Keijzer er vroeger uit

Een kleine trip down memory lane.

Boek schrijven

Voor het schrijven van haar boek is Leslie niet alleen bij zichzelf te rade gegaan, ook schakelde ze de hulp in van een childhood friend. Op Instagram deelt ze het volgende: “Vandaag weer voor mijn boek gezeten. Dit keer met vriendinnetje Jolien die ik al mijn hele leven ken. Vanaf ‘de geboorte’ vriendinnen. We hebben het gehad over onze jeugd, zwangerschappen, bevallingen en de periode daarna. Bijzonder om veel dezelfde dingen te hebben meegemaakt, maar ook weer anders hebben beleefd. Ik wil graag verschillende kanten laten lezen in het boek over mijn postpartum herstel en hoe andere dit hebben ervaren bij mij, maar ook bij zichzelf. Was een bijzondere dag”

En, bij zo’n trip down memory lane horen natuurlijk ook wat throwback-kiekjes. Op de tweede foto in onderstaande post is een piepjonge Leslie te zien. Mochten de bruine lokken het nog niet duidelijk maken, zij is dus het meisje in het midden. Ahw!

‘Gooische meisjes’ tijd

Maar ook uit de Echte Gooische Meisjes-tijd is nog genoeg beeldmateriaal te vinden. En ondanks dat Leslie hier een stuk beter te herkennen is, is de mode toch wel behoorlijk veranderd! Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande look, in knalgeel?

Of van Leslie met deze Elvis Presley-waardige kuif?

En natuurlijk mag de witte legging ónder een jurkje niet ontbreken in deze collectie oude foto’s:

Inmiddels is het modebeeld toch behóórlijk veranderd. Maar Leslie zelf? Die is gewoon nog net zo mooi als toen! Wel zijn wij wel benieuwd naar haar mening over bovenstaande looks anno 2023…

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders, Instagram @leslie_keijzer, @echtegooischemoeders | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws