Wow: zo zag Olcay Gulsen er vroeger uit

Wat leek ze al volwassen!

Anno 2024 kennen we Olcay Gulsen als een krachtige vrouw, die haar zaakjes goed op orde heeft en er ook nog eens fantastisch uitziet. Inmiddels is de onderneemster 43 jaar, maar hoe zag zij er als klein meisje eigenlijk uit?

Moeilijke jeugd

Olcay heeft alle facetten van een powervrouw: ze heeft pit, weet wat ze wil en is ontzettend succesvol. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Olcay heeft namelijk een behoorlijk moeilijke jeugd gehad. Haar vader was verslaafd en leed aan schizofrenie, en dat had pijnlijke gevolgen voor Olcay zelf en haar moeder en zussen.

In 2022 was Olcay heel open over hoe haar jeugd eruit heeft gezien. “Ik was altijd bang dat mijn moeder dood zou zijn, dat was mijn grootste angst”, vertelde ze destijds in Isola di Beau. “Dat ik op een dag thuis zou komen en dat ze er niet meer zou zijn. En dat gevoel overheerste gewoon heel erg. Als ik terugkwam van school, tijdens lunchpauzes, aan het einde van de straat hoorde ik al het geschreeuw. Dan dacht ik altijd: o nee, niet weer.”

Neergestoken

In Dream School vertelde Olcay eerder al hoe het ooit eens gigantisch mis ging thuis. Op een verschrikkelijke avond stak haar vader haar moeder neer. “Ik was zo vaak zó boos; op m’n vader, op m’n moeder – want m’n moeder pikte het en accepteerde het allemaal, dat zes kinderen zó moesten lijden. En achteraf dacht ik: ik kan boos zijn op iedereen, maar wat ik ook kan doen is m’n woede omzetten in inzet.”

 

En dát heeft Olcay gedaan, want inmiddels kennen we haar als een van de krachtigste vrouwen van bekend Nederland. Op haar Instagram worden we ook regelmatig herinnerd aan haar schoonheid, maar was de brunette vroeger eigenlijk ook al zo’n beauty? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws