Wow: dít is de man van Marijke Helwegen

Aha!

We kennen Marijke Helwegen misschien als de beroemde assistente van cosmetisch arts Robert Schoemacher en zelfbenoemd ‘Miss Facelift’. Maar in het dagelijks leven spendeert zij haar tijd het allerliefst gewoon met haar grote liefde: Harry. We stellen hem aan je voor!

Celebrity

Via haar werk voor cosmetisch arts Robert Schoemacher werd la Helwegen een waar boegbeeld voor de plastische chirurgie. Als ervaringsdeskundige wist de welbespraakte Marijke precies de ins and outs van allerlei cosmetische ingrepen uit te leggen.

Haar open karakter maakte haar een heel geschikte woordvoerder voor het werk van Schoemacher. Het bijgevolg hiervan was dat ook Marijke zélf een BN’er werd naast de beroemde arts. “Dat hadden we natuurlijk nooit verwacht”, vertelde Harry hierover. Inmiddels zijn we een aantal decennia verder, en is Marijke nog altijd een graag gezien gezicht in society-cirkels.

‘Troep’

Anno nu is Marijke echter niet meer de ambassadrice voor injectables die ze ooit was. Zo deelde ze enkele jaren geleden al met De Telegraaf: “Van ambassadrice ben ik nu een soort klokkenluider geworden. Ik hoef die troep niet meer in mijn ranke lijfje!”

De oorzaak van haar ‘bekering’? De dame moest met spoed onder het mes om lekkende borstimplantaten te laten verwijderen. Sindsdien zou zij genoeg hebben aan ‘een bescheiden A-cupje’.

De ingreep voelde bovendien als een flinke verlossing. Zo verklapte ze dat ze hierna weer was begonnen met hardlopen. Ook stelde ze: “Harry vindt me veel aantrekkelijker geworden, dus dat is ook mooi meegenomen.”

Maar wie ís die mysterieuze Harry? Op de volgende pagina lees je meer!

Laatste nieuws