Wow: zo zag Tamara Elbaz er vroeger uit

Wat was ze knap!

Tegenwoordig kennen we Tamara Elbaz als één van de knappe Housewives in The Real Housewives of Amsterdam. Tamara is altijd erg open geweest over het feit dat ze het één en ander heeft laten doen aan zichzelf, maar hoe zag zij er vroeger eigenlijk uit? We duiken de archieven in!

Nieuwe Housewife

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam was al om te smullen, maar de dames hebben zichzelf in seizoen 2 duidelijk overtroffen. Dat is ongetwijfeld gedeeltelijk te danken aan Tamara Elbaz, die de plaats van Sheila Bergeik innam. “De meeste dames kende ik natuurlijk al en met sommige daarvan was ik ook al heel goed bevriend”, zei Tamara eerder zelf over haar deelname. “Dus in principe had ik zoiets van: ik ben nu met mijn vriendinnen televisie aan het maken.”

Pittige confrontaties

Hoewel Tamara naar eigen zeggen van nature niet echt een ruziemaker is, kunnen we wel stellen dat ze voor de nodige drama heeft gezorgd in het programma. Met name mede-Housewives Susanna Klibansky en Djamila Celina kregen het in de show nogal eens met haar aan de stok. Wel of niet uitgenodigd worden op een feestje, een gebrek aan ontbijt of een opmerking over iemands kleding: het was allemaal aanleiding voor behoorlijk wat pittige confrontaties.

Maria

Gelukkig bleken de Housewives het er bij de reünie allemaal over eens te zijn dat ze samen toch mooi een programma hebben neergezet. Enne, het is ook nog voor iets anders goed geweest. Door The Real Housewives of Amsterdam zijn Tamara en Maria na een jarenlange ruzie namelijk weer goede vriendinnen geworden. Een mooie bijkomstigheid!

In The Real Housewives of Amsterdam zag Tamara er natuurlijk altijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe zat het eigenlijk met haar looks toen zij jonger was? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws