Wow! Zo zag Marieke Elsinga er vroeger uit!

Geen spat veranderd!

Of je nu je ontbijtje aan het oppeuzelen bent of in de file naar werk staat: voor velen horen Mattie Valk en Marieke Elsinga helemaal bij de ochtendroutine. Met hun programma Mattie & Marieke op Q-Music is het duo razend populair. Maar hoe ging het eigenlijk met Marieke Elsinga vóór zij furore maakte als een van de meest geliefde namen in radioland? Wij kunnen verklappen: de brunette is geen spat veranderd!

Radio-dj, televisiecarrière, en zangtalent

Waar veel mensen Marieke vooral kennen als de sidekick van Mattie Valk, heeft zij ook steeds meer naam gemaakt voor zichzelf als presentatrice op televisie. En als ze echt moest kiezen? Dan zou ze toch echt voor een carrière op de buis gaan.

Zo verklapte ze onlangs aan Grazia dat de afwisseling tusse radio en tv haar goed bevalt: “Ik vind het mooie aan Mattie & Marieke dat je heel persoonlijk kunt zijn én onderdeel uitmaakt van mensen hun ochtendritueel. Televisie is weer een uitdaging omdat ik veel verschillende dingen kan doen en daarmee andere kanten van mezelf ontdek. Als het écht moet, kies ik voor televisie.”

Daar kwam onlangs nog bij dat Marieke ook over een prima stem beschikte. Zo schopte ze het tot aflevering zeven van het vijfde seizoen van The Masked Singer – en wist niémand haar te ontmaskeren omdat ze haar (toch zo bekende) stemgeluid knap wist te verbloemen. Ook deed ze al eens eerder mee aan het zangprogramma It Takes Two, waar ze onderdeel uitmaakte van het team van Trijntje Oosterhuis. Daar strandde ze uiteindelijk in de kwartfinale, na een duet met Samantha Steenwijk. Bijzonder knap gedaan, natuurlijk!

Maar voordat Marieke haar stralende carrière in de spotlights begon, werkte zij vooral achter de schermen. Benieuwd hoe de jonge Marieke eruitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws