Tamara Elbaz licht tipje van de sluier op over derde seizoen Real Housewives

Oeh!

Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zit er nog maar net op. En alle juice en drama smaakte duidelijk naar meer! Wij kijken natuurlijk al reikhalzend uit naar een mogelijk derde seizoen – hoewel hier voorlopig nog niks over bevestigd is. Toch onthult Tamara Elbaz in gesprek met Nick Eshuis al een klein detail over een mogelijk volgend seizoen…

Nieuwe housewife

In een nieuwe reeks afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam keerden Djamila Celina, Cherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria TailorKimmylien Nguyenen en Susanna Klibansky terug bij Videoland. Sheila Bergeik zagen we dit seizoen niet meer, maar er was wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakte: niemand minder dan Tamara Elbaz!

Helemaal op haar plek

Over haar entree in de serie zei ze destijds: “De meeste dames kende ik natuurlijk al en met sommige daarvan was ik ook al heel goed bevriend. Dus in principe had ik zoiets van: ik ben nu met mijn vriendinnen televisie aan het maken.”

Ook nu de gezondheidsgoeroe bij Nick Eshuis in de auto is gestapt om terug te blikken op het seizoen, is ze nog altijd razend enthousiast. ”Ik ben gewoon een halfjaar in de zomer met mijn vriendinnen op stap geweest, en daar werden we gewoon voor betaald. Hoe leuk kan je het hebben!”, aldus Tamara.

Nieuw seizoen?

Fans van de populaire realityserie hopen natuurlijk maar op één ding: een derde seizoen. En wanneer Nick vraagt of ze al iets meer weet over een nieuwe draaiperiode, antwoordt Tamara: “Hoe het er nu naar uitziet, is dat halverwege april, begin mei.” Oeh! kunnen we daaruit opmaken dat we inderdaad al zeker zijn van een gloednieuwe reeks?

Dat is volgens haar nog niet het geval. Ze legt uit: “Nou, daar wordt over gesproken met Videoland natuurlijk ook. Maar wij hebben twaalf weken op nummer één gestaan. Dus als er geen nieuw seizoen komt, zou dat wel heel bijzonder zijn.” Dat klinkt veelbelovend!

Uitvechten in de ring

Of we de Volendamse schone ooit in een format als Boxing Influencers kunnen verwachten? “Ik word wel regelmatig voor televisieprogramma’s gevraagd, maar sommige programma’s passen gewoon niet bij me”, vertelt Tamara daarover. “Ik wil gewoon make-up op mijn gezicht, mijn haar in de krul, leuk gekleed zijn. (…) Maria doet nu bijvoorbeeld mee aan Special Forces. Dat doet ze heel knap, maar nooit van mijn leven!”

Op de vraag of ze ooit met Susanna de ring in zou stappen, kan ze dan ook kort en bondig zijn. “Nee, dat gaat niet gebeuren.” Ze grapt: “Dan liever in het echt op straat. Lekker ghetto.” Ha!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws