Wow: zo zag Olcay Gulsen er vroeger uit

Wat leek ze al volwassen!

Twaalf jaar

Als we door Olcay’s Instagram-pagina scrollen, springt er, tussen alle glamoureuze kiekjes, één foto uit. Het is een foto van Olcay toen ze slechts twaalf jaar oud was.

“Moest voor een tv programma foto’s zoeken uit mijn jeugd”, verklaart de brunette. “Sowieso een moeilijke taak omdat er nauwelijks foto’s zijn van mij. Druk mijn zusjes & familie ingezet en ze druppelen binnen.” Olcay vindt de foto best confronterend. “Best een volwassen blik voor een jong meisje.” En inderdaad: we hadden de onderneemster een stuk ouder geschat op het kiekje. Maar gezien haar levensverhaal, is dat ook niet zo gek.

Nieuw paleisje

Gelukkig gaat het inmiddels hartstikke goed met Olcay, en straalt ze als nooit tevoren. Zo gaf ze haar volgers onlangs een bijzondere tour door haar verbouwde huis. Na een bijna eindeloze periode van hard klussen, is Olcay natuurlijk hartstikke trots op het resultaat! Op Instagram deelde ze een house tour waarin ze ons een kijkje gunde in haar paleisje.

Marmeren vloeren, vier meter hoge plafonds en plannen voor een enorme walk-in-closet en een dakterras met jacuzzi: het verbouwde huis van Olcay is alles waar we ooit van gedroomd hebben.

Maar goed, dat mag ook wel na zolang geklust te hebben aan haar droompaleisje. Het is ‘r hoe dan ook gegund!

Bron: LINDA., Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws