De Weekendtips van Beau Monde

De leukste tips voor een lekker lang weekend!

Deze week een éxtra vroege editie van onze tips voor het weekend. Met een lekker lang Hemelvaart-weekeinde voor de boeg, is er namelijk volop leuks te doen, te zien, te proeven, en te shoppen. Enjoy!

Geniet bij Tea Time in Echten

Ga je dit weekend de paden op, de lanen in, en wellicht wel genieten van de prachtige omgeving in de noordelijke provincies? Dan mag een bezoekje aan de statige witte villa van Tea Time in het Drentse Echten niet ontbreken. Je kunt deze pittoreske tea room het beste omschrijven als ‘een stukje Engeland in Drenthe’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Time (@teatimeechten)

Alle lekkernijen zijn homemade, maar met de onmiskenbare smaak van jolly old England. Bovendien kun je in de shop bij het restaurant ook nog lekkere Britse snacks halen voor onderweg. We love! Hier vind je meer informatie en reserveer je een plekje.

Show je benen met de nieuwe Gambettes Box

Nu het voorjaar weer in full swing is, zitten we graag met onze stelten in de zon. Daarom wisselt Gambettes Box de gebruikelijke panty’s uit hun subscription box in voor een set zomerse goodies! Zo vind je in de nieuwste box van het luxe hosiery-merk een vrolijke tas voor de lentemaanden, die perfect is voor lunches al fresco en uitstapjes naar het strand. In deze stijlvolle tas zit bovendien een fijne lotion van Terre de Mars, waarmee je je pootjes goed verzorgt. Deze beauty-lijn, die volledig in Frankrijk wordt geproduceerd, combineert traditionele wijsheid en biologische ingrediënten met moderne technieken.

En ach, mocht je deze lente toch behoefte hebben aan een fijne panty of stijlvol stel sokken – we weten immers dat het Nederlandse voorjaar grillig kan zijn – dan vind je in de nieuwe box ook een vrolijk gestipt kousje, met een set snoeperige sokjes erbij. Hier vind je meer informatie over deze vrolijke mei-editie van Gambettes!

Dineer bij Hemel & Aarde

In het Utrechtse Hotel The Nox vind je het sfeervolle restaurant Hemel & Aarde, dat bekendstaat om de verse en seizoensgebonden keuken en de goede en ongedwongen service. Voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen, is Hemel & Aarde nu bovendien zelfs geopend voor een heerlijk ontbijt!

Hemel & Aarde

Rene van der Weijden, chef-kok van Hemel & Aarde, stelt: “Hemel & Aarde is een ode aan de seizoenen. We houden van een mooi stukje vlees, maar de focus ligt in de keuken echt op alle mooie groenten. We gebruiken echt alles van de producten: van kop tot staart en van blad tot wortel. Zo werken we duurzaam en groen.” Kortom: da’s niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook nog eens heel duurzaam. Loopt het water je nu spontaan in de mond? Hier kun je je eigen tafeltje reserveren.

Shop je summer essentials bij Caroline Biss

Is jouw garderobe al klaar voor de zomer? Met de nieuwe zomercollectie van Caroline Biss voorzie je jouw kledingkast van een fijne set summer essentials. Van luchtige stoffen en on trend gehaakte outfitjes, tot frisse kleuren en klassieke silhouetten.

In de nieuwe collectie vind je fijne basics en echte statement pieces, die moeiteloos te combineren zijn tot een stijlvolle outfit. Je shopt ‘m hier.

Kijktips

Geen grote plannen voor dit lekker lange weekend, maar wil je vooral even tot rust komen met een fijne serie of goede film? Snappen we. Er is gelukkig genoeg leuks op de streaming-diensten te zien de komende dagen!

Voor een vrolijke romcom zit je goed bij Netflix, waar morgen de film Mother of the Bride verschijnt, met hoofdrollen voor Brooke Shields en Miranda Cosgrove. Als je meer trek hebt in spanning, dan moet je het nieuwe seizoen Pretty Little Liars: Summer School bekijken op HBO Max. Voor een gezonde dosis humor uit eigen land zit je goed bij Prime Video. Daar is vanaf zondag de film De Tatta’s 2 te zien.

Zo komen we ons weekend wel door, toch? Geniet ervan!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws