Spanningen lopen op: verlaat deze dame The Real Housewives of Amsterdam?

De aanleiding? Ruzie, beschuldigingen en héél veel drama.

Helaas: het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zit er alweer op. Maar, niet getreurd, want we hebben deze week de reünie nog tegoed! Hierin blikken de dames terug op alle avonturen en al het drama van afgelopen seizoen. En die drama was er in overvloed. De spanningen liepen zelfs zo hoog op, dat twee Housewives elkaar absolúút niet meer kunnen uitstaan.

Pittige kant

Waar ze vorig seizoen nog werd bestempeld als ‘Miss Switzerland’, kregen we in het tweede seizoen ook de pittige kant van Susanna Klibansky te zien. Ze was bij meerdere ruzies betrokken en lag lang niet altijd meer op één lijn met de andere dames. Vooral met nieuwkomer Tamara Elbaz wilde het niet bepaald boteren. De twee konden het absoluut niet met elkaar vinden en lagen regelmatig in de clinch – of ze begroetten elkaar gewoon niet, dat was de andere optie.

Eerlijke kans

Susanna is er dan ook behoorlijk klaar mee, zo vertelt ze aan Fawry in Unfiltered. Ze stond zeker open voor een nieuwe dame in het programma, maar de keuze voor Tamara pakte voor haar niet goed uit. “Ik had al wel veel negatieve verhalen gehoord over Tamara, toen duidelijk werd dat zij nieuw in de show zou komen. Iedereen zei dat ze vreselijk was”, vertelt ze. “Toen dacht ik: ik ga er open in. Ik vind het fijn om iedereen een eerlijke kans te geven.” Helaas bleek al na de eerste draaidag dat de twee elkaar niet liggen.

Programma verlaten?

Inmiddels is het zo geëscaleerd tussen Susanna en Tamara dat ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien. “Tamara is helemaal niets voor mij. Deze vrouw bestaat niet voor mij”, aldus Susanna. “Ze is zo onbeleefd en negatief.” Ze denkt er dan ook over na om het programma te verlaten. Wait, what? “Ik merk dat ik er heel blij van word om met televisie bezig te zijn, maar of dat nou The Real Housewives of Amsterdam is… dat weet ik niet.” Oh no! 

Bron: Grazia, Unfiltered, Fem Fem | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws