Drama en toch geen verzoening in laatste aflevering The Real Housewives

Wat een finale!

Gisteren was het tijd voor de slotaflevering van The Real Housewives of Amsterdam. En ook deze laatste reguliere aflevering van het seizoen zat weer bomvol drama. Zo zagen we hoe een oude bekende terugkeerde bij de housewives, waren er weer diverse feestjes – waar niet iedereen voor was uitgenodigd – en liep een verzoeningspoging helaas op niks uit.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam.

De terugkeer van Magali

De aflevering begon met de terugkeer van niemand minder dan Magali. En waar menig kijker dacht dat ze het weer aan de stok kreeg met Maria, was het dit keer Djamila die onder vuur lag. Huh? Hoewel Djamila en Magali in real life vriendinnen zijn, waren het juist deze twee die met elkaar aan het kibbelen waren. Wat precies het probleem was, kon Magali niet uitleggen, het was namelijk ‘een gevoel’. En waar de ene ruzie werd bijgelegd, waren er – natuurlijk – alweer andere problemen die op de loer lagen.

Zo werd Djamila meteen na haar akkefietje met Magali, voor de leeuwen gegooid bij Tamara, Maria, Hella en Kimmylien. Zo zou ze het viertal niet hebben uitgenodigd voor de releaseparty van haar nieuwe nummer met Famke Louise. Oei!

Communicatiestijl

Eenmaal aanwezig bij de releaseparty, kon Cherry-Ann het toch niet laten om Djamila aan te spreken over haar ‘communicatiestijl’. “Jij hebt een bepaalde communicatiestijl. Je zegt heel weinig, maar ook heel veel”, legt Cherry-Ann uit. En hoewel de twee vriendinnen het hier en daar niet eens zijn met elkaar, is de lucht daarna toch weer geklaard tussen de twee.

Toch geen verzoening

Maar dat is nog niet alles. Maria viert namelijk haar veertigste verjaardag waar (bijna) alle dames zijn uitgenodigd. En waar het in eerste instantie een gezellige boel is tussen de dames, besluiten Hella en Cherry-Ann als vredestichters op pad te gaan. Want ja, hoe leuk zou het zijn als Susanna en Tamara het na al die afleveringen eindelijk bij zouden leggen? Tja, dat loopt toch iets anders dan verwacht. De twee raken in een felle discussie, waarbij deze verzoeningspoging uiteindelijk alleen maar averechts heeft gewerkt. Aiii… Hoe gaat dit aflopen? Wellicht zien we het binnenkort in de reünie die volgende week donderdag op Videoland verschijnt! Tamara heeft immers niets voor niets nog ‘een appeltje te schillen’ met Susanna. Oeh!

Bron: Grazia, The Real Housewives of Amsterdam | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws