Even voorstellen: dit is de knappe schoonzus van TRHOAMS-Susanna Klibansky

We stellen je aan haar voor.

Klibansky-kunst

Naast dat Susanna haar gezin enorm belangrijk vindt, is ze ook nog eens erg ambitieus. Samen met Leon Klibansky, Immechien Bonnet, haar man Louis Klibansky en zwager Joseph Klibansky maakt ze deel uit van het familiebedrijf ‘Joseph Klibansky‘.

Joseph Klibansky, geboren in Kaapstad, zoon van een Zuid-Afrikaanse vader en een Nederlandse moeder, staat bekend om zijn monumentale (bronzen) sculpturen, schilderijen en juwelen. Mocht er nog steeds geen lichtje zijn gaan branden, dan delen we graag een aantal van zijn meest opvallende pieces met je.

Zo plaatste hij een enorm bronzen beeld genaamd ‘The Thinker‘ op het Rembrandtplein in Amsterdam, lijnrecht tegenover het beeld van Rembrandt van Rijn:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSEPH KLIBANSKY (@josephklibansky)

…maakt hij schilderijen waar je naar kunt blijven staren…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSEPH KLIBANSKY (@josephklibansky)

…en staat hij bekend om deze beer die in veel verschillende soorten, maten én kleuren is verschenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSEPH KLIBANSKY (@josephklibansky)

Victoria Waldau

Maar niet alleen op zakelijk gebied is Joseph succesvol, ook in de liefde lijkt hij geluk te hebben. Susanna deelt geregeld een kiekje samen met haar schoonzus op haar Instagram-account, bijvoorbeeld tijdens een avondje uit naar het Tuschinski Theater in Amsterdam:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUSANNA KLIBANSKY (@susannaklibansky)

Victoria is influencer van beroep en deelt op haar eigen Instagram-account ook regelmatig wat leuke kiekjes van haar leven.

Seizoen 3?

Het is een leuk stelletje bij elkaar, die familie Klibansky. Helaas gaan de geruchten dat we daar nog maar weinig van gaan terugzien in het derde seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Susanna zou namelijk bedankt hebben om aan dit seizoen deel te nemen. Zelf heeft ze dit nieuws niet bevestigd noch ontkracht, dus wij houden hoop dat ze gewoon weer te zien zal zijn in de reality-serie. Fingers crossed!

Bron: Beau Monde archief, Instagram @susannaklibansky, @victoriawaldau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws