Yes: dit is de startdatum van het nieuwe seizoen Echte Gooische Moeders

Dat duurt niet lang meer!

Goed nieuws! Vandaag is namelijk bekendgemaakt wanneer het volgende seizoen van Echte Gooische Moeders van start gaat. En we kunnen verklappen: dat is al héél binnenkort!

Echte Gooische Moeders

Het is alweer even geleden sinds het laatste seizoen van Echte Gooische Moeders op Videoland verscheen. In de serie volgen we de avonturen van Florine HofsteePauline WingelaarBo WilkesLeslie Keijzer en Kimberly Bosman. We zien de mooie kant van hun leven met een knappe en succesvolle man, leuke kindjes en een prachtig huis, maar ook de tegenslagen waarmee ze te maken krijgen.

Het format is een ware hit met drie succesvolle seizoenen, een Moederdag-special in Disneyland Parijs én La Dolce Vita, waarin de moeders een girls trip maken door Italië. En nu kunnen we ons dus opmaken voor het vierde seizoen!

Seizoen 4

“Heerlijk nieuws! Een gloednieuw seizoen van Echte Gooische Moeders is onderweg 😍”, schrijft Videoland vandaag op Instagram. Ook deelt de streamingdienst wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. “Vanaf 6 mei wekelijks een aflevering.” Nog maar drie weken geduld, dus – wij zetten de popcorn en de rosé vast klaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Opnames begonnen

Binnenkort kunnen we dus weer ouderwets genieten van vriendinnen Bo, Kimberly, Florine, Leslie en Pauline. De opnames zijn inmiddels in volle gang. In februari deelde Kimberly namelijk al een kiekje op Instagram met de andere moeders. “Gestart met draaien van seizoen 4 Echte Gooische moeders 💞”, luidde de caption bij een kiekje waar de Gooische ladies te zien zijn in een restaurant. Te leuk!

Bron: Grazia, Instagram @videolandonline | Beeld: Videoland

Laatste nieuws