Echte Gooische Moeder Florine Hofstee zet grote stap: ‘Zin in!’

Een prachtige uitdaging voor het gezin!

Terwijl wij ongeduldig wachten op het volgende seizoen van Echte Gooische Moederskondigt Florine Hofstee in de aanloop naar het vierde seizoen groot nieuws aan. De ondernemende moeder zet namelijk een gigantische stap!

Tegenslagen

Na heel lang twijfelen hakte Florine ruim twee jaar geleden de knoop door: samen met haar gezin verhuisde zij naar Ibiza om daar deels te gaan wonen. Maar waar alles eerst leek op waar ze altijd van had gedroomd, volgde er een tijd van behoorlijk wat tegenslagen. “De afgelopen tijd waren we een paar maanden op Ibiza en in die periode hadden we continu pech”, vertelde Florine eind vorig jaar aan Vriendin. “Beide kinderen waren een paar weken hartstikke ziek: spugen, alles erop en eraan. Vervolgens ging onze wasmachine stuk en toen reden we ook nog een van onze auto’s total loss.”

Twijfels

De tegenslagen resulteerden in flink wat twijfels over haar toekomst op het eiland. “Ineens zagen we alleen de nadelen die het wonen op Ibiza met zich meebracht. Niet de droom die we voor ogen hadden.” Toch besloten Florine en manlief Jeroen Ibiza nog een kans te geven. “Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen ons huis op Ibiza toch aan te houden. We besloten wel om wat vaker en langer in Nederland te zijn.”

Definitief besluit

Inmiddels lijkt het erop dat haar twijfels als sneeuw voor de zon verdwenen zijn, want op Instagram deelt Florine dat ze definitief op Ibiza gaat wonen. “Zo spannend…Vanaf september gaan onze kindjes op Ibiza naar school, wat betekent dat wij er fulltime gaan wonen”, schrijft de Echte Gooische Moeder bij een snoezige foto van haar zoontjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinehofstee)

“Volgende week zijn we bij ons huis omdat het einde van de verbouwing in zicht is en we alles gaan afmaken”, gaat ze verder. “ZIN IN!”

Een prachtige uitdaging dus voor Florine en haar gezin. We hopen dat ze heel gelukkig gaat worden op Ibiza, en wie weet: betekent dit dat we in de komende seizoenen Echte Gooische Moeders heel veel Spaanse zon te zien krijgen? Nog héél even geduld!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws