Yes! Tweede seizoen van realityserie Roy Donders op komst

We kunnen bijna weer genieten van de flinke dosis humor van de stylist.

Wellicht zit je in op dit moment in je Roy Donders-huispak op de bank te genieten van een welverdiende borrelplank. Dan mogen we er toch vanuit gaan dat je als drager van het pak ook de succesvolle reallifesoap van Roy hebt gekeken. In dat geval hebben we goed nieuws: vanaf 22 mei is de bezige bij terug van weggeweest! Het tweede seizoen Roy Donders Altijd Wat Bijzonders verschijnt dan namelijk op TLC en discovery+.

Eerste seizoen

Glamourpoezen met een goed gevoel voor humor konden hun hart ophalen toen het eerste seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders op tv verscheen. In de TLC-show zagen we onder andere hoe het stel erachter kwam dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. We volgen de gehele reis op de voet, van de gender reveal tot de babyshower. Zelfs de geboorte van dochter Romi was te zien in de serie.

Vervolg

Inmiddels heeft het stel volop beeldmateriaal verzameld voor een tweede seizoen. “Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad”, laat Roy via ANP weten. Met al deze nieuwe uitdagingen belooft het wederom een rollercoaster van emoties te worden, met hoogtepunten zoals de eerste verjaardag van Romi.

Maar dat is natuurlijk niet alles wat we te zien krijgen. Roy zal ook een kijkje geven achter de schermen van zijn leven terwijl hij werkt aan zijn aankomende autobiografie. Hierin deelt hij openhartige verhalen over zijn leven, waarin hij onder andere een boekje open doet over zijn seksualiteit.

Kritiek

Ook zullen we eindelijk horen hoe de vork nu daadwerkelijk in de steel zit wat betreft de geruchten rondom de kliniek van Roy, die onlangs door de inspectie op de vingers werd getikt. We zijn natuurlijk reuze benieuwd naar het complete verhaal achter deze ophef. Overigens zouden er plannen zijn om de kliniek om te toveren tot een wellness-centrum, maar ook dat zou naar verluidt in de nieuwe show aan bod komen. Nog eventjes wachten dus, maar binnenkort weten we eindelijk meer!

Vanaf woensdag 22 mei is de serie te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op discovery+. Tot dan zullen we het nog even moeten doen met enkel ons huispak van Roy, maar dan kunnen we volop genieten van alle avonturen van het kleine gezin.

Bron: Shownieuws, Tips en Weetjes | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws