Victoria Beckham drijft de spot met eigen Rolls Royce-uitspraak

Ha!

Onlangs ging een uitspraak die Victoria Beckham deed in de documentaire BECKHAM viraal. Nu bewijst de Spice Girls-zangeres dat ze behoorlijk wat zelfspot heeft, door de Rolls Royce-quote in een reclamespotje op de hak te nemen.

Grote reclame

In de reclame, speciaal voor de Super Bowl – in samenwerking met Uber Eats – zien we Victoria op een wel héél bekende witte bank zitten. “David en ik zijn te zien in een kleine reclame”, vertelt ze dan in de camera. “Eerlijk zijn”, horen we David Beckham dan zeggen. “Oké, het is een grote reclame”, geeft Vic dan toe.

Maar daar blijft het dit keer niet bij. Zo blijft David nog een beetje langer doorvragen. “Vertel wanneer het wordt uitgezonden”, oppert hij. “Het is tijdens een grote honkbalwedstrijd…”, antwoordt Victoria daar dan op. “Een supergrote honkbalwedstrijd”, aldus David.

 

Welbekende Rolls Royce-uitspraak

Trouwe fans van het stel komt deze scène vast bekend voor. Zo doen ze een sketch na uit hun documentaire BECKHAM, welke helemaal viraal ging. In de documentaire praat Victoria over haar jeugd, en dat ze uit een arbeidersgezin komt. Toch dacht David daar een beetje anders over, en corrigeerde haar op haar uitspraken. “In wat voor auto reed jouw vader jou naar school vroeger?”, vroeg hij haar dan ook. “Dat is geen makkelijk antwoord”, antwoordde ze toen. Toch wist David zijn vrouw te overtuigen om het out in the open te vertellen. “In de jaren 80 had mijn vader een Rolls Royce”, geeft ze dan toe. “Dank je wel”, antwoordt David dan waarna hij weer uit het beeld verdwijnt.

In het reclamespotje zien we Victoria dan ook met een t-shirt aan zitten waarop staat: ‘My dad had a Rolls Royce‘. Ha!

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, YouTube

Laatste nieuws