Victoria Beckham zweert bij dit betaalbare gezichtsproduct

Aha!

Waar ze ook naartoe gaat: Victoria Beckham ziet er altijd weer uit om door een ringetje te halen. De designer ziet er altijd stralend uit en we zijn dan ook maar wat benieuwd naar haar skincaregeheim. Naast goede genen dankt La Posh haar stralende gelaat aan een heel betaalbaar gezichtsproduct dat ook nog eens in Nederland verkrijgbaar is.

Meerdere toepassingen

Victoria deelt regelmatig leuke foto’s van haar leven in haar stories op Instagram. Zo deelde ze onlangs een foto waarop meerdere verzorgingsproducten op de achtergrond te zien waren. En ook een van haar favoriete producten zou daarop te zien zijn.

Heb je altijd al gedroomd van een huid à la Victoria? Dan is het product dat je moet hebben de Bioderma Sensibio H2O Micellar Cleanser. De reiniger kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je er je huid mee reinigen voordat je make-up aanbrengt, zodat je een gladde en schone basis hebt.

Daarnaast kun je het uiteraard gebruiken om je make-up mee te verwijderen en je huid aan het einde van de dag grondig schoon te maken. Zelfs hardnekkige, dikke lagen make-up zou je er moeiteloos mee kunnen verwijderen zonder dat je huid uitdroogt. Het product heeft een olievrije formule met komkommerextract, die ervoor zorgt dat de pH-waarde van je huid in balans blijft. Het is geschikt voor alle huidtypen. Klinkt ideaal, als je het ons vraagt.

Goed te betalen

Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar is deze cleanser ook een beetje betaalbaar? Jazeker! Hoeveel je voor een flesje betaalt hangt af van de site waarop je de cleanser koopt, maar de prijzen liggen tussen de 10 en 20 euro. Je kunt onder andere terecht bij Bol, Amazon, Superwinkel en 24pharma als je het product zelf eens wilt proberen. Wie weet straal je binnen mum van tijd net zoals Victoria!

Bron: Marie Claire UK, Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram @biodermasouthafrica 

Laatste nieuws