De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Het is nog steeds hartstikke koud buiten, maar dat betekent niet dat er niets te doen is dit weekend! Of je er nu op uit wil, of juist liever de hele dag binnen blijft: tussen deze weekendtips vind je gegarandeerd iets leuks.

Cocktails nippen bij cocktailbar L’Antiquario

Altijd al cocktails willen drinken van L’Antiquario in Napoli (nummer 44 in de World’s 50 Best Bars-lijst)? Hier is je kans. De iconische cocktailbar trekt drie avonden in hotelkamer 124 van The Hoxton. Bartender en mede-eigenaar Alex Frezza doet dat met verve. Samen met barmanager Craig Nugent laat hij je er de lekkerste cocktails proeven in een hotelkamer die is omgetoverd tot een kopie van zijn zaak in Napoli. Maak van tevoren wel even een reservering, dit kun je doen in het systeem van Lotti’s, het restaurant van The Hoxton.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LOTTI’S (@lottisamsterdam)

Waar:
Hotelkamer 124 in The Hoxton | Herengracht 255, Amsterdam

Wanneer:
1, 2 en 3 februari

Bezoek La Galerie Dior

Heb jij toevallig een citytrip Parijs op de planning staan? Dan is het zeker een goed idee om daar La Galerie Dior te bezoeken. Tot mei kun je daar een expositie zien die het werk van Dior, Maria Grazia Chiuri en een verscheidenheid aan vrouwelijke artiesten viert. Vrouwen die in het zonnetje worden gezet tijdens deze tentoonstelling zijn onder meer Elina ChauvetYuriko Takagi en Brigitte Niedermair.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lagaleriedior

Waar:
11 Rue François 1er
75008 Parijs

Wanneer:
Tot en met 13 mei
Dagelijks geopend van 11.00 – 19.00 uur (dinsdag gesloten)

Eet bij The Seafood Bar

We love The Seafood Bar en zijn helemaal fan van hun allernieuwste vestiging op een wel heel spectaculaire plek: namelijk in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Genieten van fruits de mer, vongole in witte wijn of een good old fish & chips onder de prachtige gewelven van het voormalige beursgebouw, wie wil dat nou niet? Precies, snel reserveren dat tafeltje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Seafood Bar (@theseafoodbar)

Waar:
Damrak 213
Amsterdam

Wanneer:
Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur

Kijktips

Opnieuw hebben de streamingdiensten hun aanbod deze week weer uitgebreid met veel leuks. Op Netflix kijk je nu onder andere de romantische drama Call Me by Your Name, de drie Despicable Me-films en de komedievoorstelling Jack Whitehall: Settle Down. Op Prime Video kijk je nu het derde seizoen van Court Cam, de romantische film intolerable Cruelty, de komedie Sisters en de romantische film Notting Hill.

Op Videoland kun je de drama Silver Linings Playbook, de thriller See for Me en de romantische film Save the Wedding streamen. En HBO Max breidde diens aanbod onder andere uit met de dramafilm The Shawshank Redemption, de trilogie van The Matrix en de komedie The Intern.

Bron: Grazia, Marie Claire | Beeld: Adobe Stock, Instagram

Laatste nieuws