Waarom zou je kiezen voor geitenmelk flesvoeding?

Ouderschap is een prachtige reis, maar het brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee, vooral als het gaat om de voeding van je kleintje. Borstvoeding wordt aangemoedigd als de ideale start voor zuigelingen, maar er zijn situaties waarin dit niet altijd haalbaar is. In zulke gevallen kan flesvoeding een goed alternatief zijn, en geitenmelk flesvoeding biedt een gezonde keuze. 

Hoge kwaliteit

De populariteit van geitenmelk flesvoeding, zoals aangeboden door Kabrita, groeit gestaag onder ouders over de hele wereld. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle geitenmelk gelijk is als het gaat om opvolgmelk. Kabrita hanteert strenge normen en volgt strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat hun geitenmelk flesvoeding aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet*. 

* Zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk 

Standaard

Waarom zou je kiezen voor flesvoeding op basis van geitenmelk? 

  1. Omdat in de hele wereld geitenmelkproducten op de markt worden gebracht als alternatief voor andere melksoorten voor gezonde kinderen. 
  2. Omdat er wereldwijd van oudsher in veel landen meer geitenmelk dan koemelk wordt gedronken. 
  3. Omdat opvolgmelk op basis van geitenmelk, volgens ervaringen van andere moeders, een mild en zacht smakend alternatief is voor koemelk.

Advies

Flesvoeding op basis van geitenmelk biedt een gezond alternatief wanneer borstvoeding om verschillende redenen niet mogelijk is.. Het is echter altijd verstandig om advies in te winnen bij een kinderarts voordat je overschakelt op flesvoeding, om er zeker van te zijn dat het de juiste keuze is voor jouw kleintje. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Kabrita. 

Beeld: Pexels

Laatste nieuws