Heidi Klum vertelt: om deze reden verschijnt ze vaak ‘naakt’ op Instagram

'Het is gewoon wie ik ben. Ik doe niets verkeerd', aldus het topmodel.

Heidi Klum mag dan inmiddels de vijftig hebben aangetikt, ze ziet er nog altijd geweldig uit. Dat weten we, omdat het supermodel met enige regelmaat kiekjes op Instagram plaatst waarop ze schaars gekleed, of zelfs naakt te zien is. Heidi legt nu uit waarom ze dat doet.

Topless

Lingerieshoots met haar dochter, zoenfilmpjes met haar lover en de meest krankzinnige Halloween-kostuums: We zijn inmiddels wel wat gewend van Heidi, maar onlangs wist ze ons toch weer te verrassen. Op Instagram plaatste het model een video waarop te zien is hoe ze topless aan het zonnen is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Uitleg

Het filmpje riep de nodige vragen op bij haar volgers. Want waarom verschijnt Heidi toch zo graag ‘naakt’ op social media? In de podcast Armchair Expert geeft het model daar voor eens en voor altijd duidelijkheid over. “Ik kan niet wachten om mijn top uit te doen. Het is niet iets seksueels”, stelt Heidi. “Het gaat om vrijheid. Ik wil geen strepen van het zonnen en ik houd ervan om de zon over mijn hele lichaam te voelen in plaats van door kleding heen.” Ook in het water geeft naakt zijn Heidi een boost. “Wanneer je gaat zwemmen, geeft het een bepaalde sensatie.”

Of ze bang is om vastgelegd te worden door paparazzi? Welnee: “Mensen nemen nou eenmaal foto’s. Het is gewoon wie ik ben. Ik doe niets verkeerd”, vindt Heidi. Ik ga naar een plek waar het mag, ik ga niet naar plaatsen waar duizenden mensen zijn en roep dan: ‘Woehoe.'”

Natuurlijk is het lief dat Heidi dit uitlegt aan haar volgers, maar laten we eerlijk zijn: nodig was het niet echt. Met zo’n lichaam snappen we immers heel goed dat ze te pas en te onpas uit de kleren gaat, non?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @heidiklum

Laatste nieuws