De Halloween-koningin strikes again: in dít kostuum verscheen Heidi Klum gisteren

Na de worm van vorig jaar waren we bijna bang dat Heidi zichzelf niet meer zou kunnen overtreffen.

Afgelopen weekend waagden allerhande celebrities zich al aan een Halloween-outfit, maar het grote wachten was nog altijd op de koningin der koninginnen wat betreft Halloween: Heidi Klum. Het model weet zichzelf ieder jaar te overtreffen, en deed ook gisteren haar bijnaam ‘Queen of Halloween‘ weer eer aan.

Virale Halloween-outfit

De kostuums van Heidi Klum zijn elk jaar een veelbesproken onderwerp. Het model is zelfs zó into Halloween, dat ze jaarlijks een Halloween-feest organiseert waar ze haar outfit onthult aan de buitenwereld. En dat haar kostuums de talk of town zijn is een understatement. Haar originele looks gaan elk jaar weer wereldwijd viraal op het internet.

Natuurlijk was iedereen ook dit jaar weer razend benieuwd naar de Halloween-outfit van het supermodel. En om nieuwsgierige aagjes alvast een sneak peak te geven, verscheen ze eerder op de dag op Amazon Live samen met ontwerper Bill Corso – met wie ze ieder jaar samenwerkt voor haar kostuum.

Gissen

Tijdens de livestream onthulde het model alleen nog maar het onbeschilderde masker van haar kostuum. Kijkers mochten dus nog eventjes gissen. Maar dat het in ieder geval niets weg had van een Michael Jackson-look – waar het model een aantal dagen eerder in verscheen – werd al snel duidelijk.

Kijkers van de livestream begonnen dan ook meteen te raden naar de outfit. Zo passeerden een alien, hagedis, bij, gordeldier en een boosaardige zeemeermin allemaal de revue, maar niets bleek te kloppen.

Pauw-kostuum mét gigantisch ei

Nadat de geruchtenmolens inmiddels overuren draaiden, was het moment eindelijk daar. Na tientallen A-listers was het tijd voor het supermodel om te paraderen over de oranje loper tijdens haar Halloween-feest in New York. En wat bleek? Ze kwam niet alleen opdagen! Samen met tien acrobaten van Cirque du Soleil vormde ze een immens grote pauw. Heidi vormde natuurlijk the center in haar blauwe pak – inclusief bek en masker. De acrobaten vormden met z’n allen de vleugels, veren en poten van de pauw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prime Video (@primevideo)

 Maar ook niemand minder dan Heidi’s man Tom Kaulitz was onderdeel van het kostuum. Hij was namelijk verkleed als een enorm pauw-ei. Ha! De Queen of Halloween did it again.

Bron: Elegance | Beeld: NL Beeld, Instagram @heidiklum, @primevideo

Laatste nieuws