Zien: ook prinses Madeleine waagt zich aan Halloween

Royal of niet: in Amerika hoort Halloween er natuurlijk bij.

Halloween en royals? Die combinatie gaat bijna nooit op. Althans, dat dachten we altijd. Want niemand minder dan prinses Madeleine waagde zich gisteren aan de feestdag. De Zweedse royal verschijnt – verkleed en wel – samen met manlief én kids op Instagram.

Royals en halloween

Halloween is typisch Amerikaans, niet zo christelijk én wat sommigen betreft een tikkeltje ordinair. Allemaal kenmerken die natuurlijk niet in het koninklijke straatje passen, en de keren dat we royals in een Halloween-kostuum hebben gespot zijn dan ook op één hand te tellen. Als er dan al gehoor wordt gegeven aan de feestdag, zijn het meestal de royal kids die zich verkleden. Een geschminkte Charlene of angstaanjagende Kate? Dat zullen we niet zo snel meemaken.

Verhuisplannen

Een royal die het wél aandurfde om zich in een in heus kostuum te hijsen, is prinses Madeleine. Want ze mag dan plannen hebben om binnenkort terug te keren naar Zweden, na jaren in de Verenigde Staten te hebben gewoond kunnen we ons voorstellen dat de prinses de nodige Amerikaanse gewoontes heeft overgenomen.

Kostuum

Op Instagram plaatst de princess herself een foto waarop het koninklijk gezin verkleed te zien is.

Het lijkt erop dat Madeleine het netjes heeft gehouden: geen bloedspetters, gekleurde lenzen en duivelsoortjes, maar een bescheiden cowgirl-outfit. Manlief Christopher O’Neill is uiteraard in de rol van cowboy gekropen, en de kleine prins en prinsesjes hebben zo te zien hun eigen kostuum uitgekozen.

Voor de jurk is Madeleine nog even aan het winkelen geslagen. De experts van Royal Fashion Police weten namelijk te melden dat het een nieuw exemplaar is van het merk Derek Lam. Met een prijskaartje van een kleine zeshonderd dollar wat aan de prijzige kant, maar ach: dit ‘kostuum’ kan de prinses vast weer eens uit de kast trekken voor een royal event. De cowboyhoed zouden we dan overigens wel achterwege laten.

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Laatste nieuws