Halloween weekend: dit droegen de celebs

Dit jaar lijkt 'kom als een andere celeb' de ultieme dresscode.

In een wereld waar de spotlights continu aanstaan, is Halloween voor celebs bij uitstek geschikt om eens uit de realiteit te stappen en in de huid van een ander te kruipen. En waar eerder kostuums van clowns, heksen en op z’n gekst Catwoman de boventoon voerden, lijkt het anno 2023 onder de beroemdheden vooral hip om verkleed te gaan als een andere celebrity. We zetten de leukste Halloween-outfits van dit weekend op een rij.

Cindy als Sandy

Voor Cindy Crawford en manlief Rande Gerber in het weekend voorafgaand aan Halloween vooral niet te veel poespas: het koppel ging verkleed als Danny en Sandy in Grease. Een tíkje saai misschien, maar wel een klassieker waarmee je de plank niet gauw misslaat.

Beeld: NL Beeld

Kill Bill

Ook Megan Fox en liefje Machine Gun Kelly waren van de partij. Zij verkleedden zich als karakters uit de film Kill Bill. Inclusief bloedspetters en honkbalknuppel.

Beeld: NL Beeld

Britneyween

Tegen de tijd dat Kelly Sawyer Patricof en Jessica Alba bij de feestwinkel aankwamen moeten alle kostuums uitverkocht zijn geweest. Om het Halloween-feestje toch niet mis te lopen, verschenen ze maar als showbizz-collega Britney Spears.

Beeld: NL Beeld

Ook Paris Hilton vond inspiratie in een van de iconische outfits van Britney. “Icons support icons“, schrijft ze op haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Jutta en Jake

Halloween mag dan typisch Amerikaans zijn, in Nederland was het dit weekend ook raak. En ook dáár leek de dresscode ‘kom als een andere celeb’ te zijn. Presentatrice Danielle Oerlemans verscheen ten tonele als niemand minder dan schaatster Jutta Leerdam, en natúúrlijk hoorde daar liefje Jake Paul bij. Die rol werd – hoe kan het ook anders – vertolkt door Daniëlles man, Reinout. Griezelig kunnen we het allerminst noemen, maar origineel is het absoluut.

Creepy

Iemand die zich wél aan de ongeschreven Halloween-regels hield en in een enigszins creepy outfit verscheen, is Kelly Ripa. Zij dook bij het Bette Midler’s Annual Hulaween Bal op in een Day of the Dead look. Op Instagram geeft de actrice een exclusief kijkje in haar opmaakproces.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Ripa (@kellyripa)

Heidi Klum

En dan is er nog de stilte voor de storm – oftewel Heidi Klum. Na haar worm-kostuum van vorig jaar kan het model nu natuurlijk niet achterblijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Omdat het morgen pas officieel Halloween is, wachten we voor nu nog geduldig af – maar stiekem hopen we daarom wel op een extra spectaculaire outfit. Don’t let us down, Heidi.

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws