Modern horloge voor de moderne man

Voor mannen zijn er een aantal accessoires mogelijk om te dragen, waarvan een van de meest tijdloze natuurlijk het horloge is. Er zijn zoveel mogelijkheden, en juist daarom is de zoektocht extra leuk als jij klaar bent voor jouw volgende moderne horloge. We geven je een aantal opties waar je misschien nog niet aan had gedacht!

Seamaster Diver Chronograph

Een duiker en een chronograaf in 1: dat wil je als je kijkt naar een tof modern horloge met complicaties. Beschikbaar met een zwarte wijzerplaat of een blauwe, een zwarte bezel of een blauwe en een stalen band. Contrasterende details zoals de chronograaf wijzer en de seconde wijzer maken dit horloge helemaal af. Je kunt een pre-owned Omega Seamaster Diver Chronograph aanschaffen voor zo’n €5.000.

Standaard

Breitling Chronomat

Een van de tofste horloges uit de stal van Breitling van de afgelopen jaren is de Chronomat. Beschikbaar vanaf 36mm tot 44mm maakt dit een perfect horloge voor iedere dag. De Rouleaux-band van Breitling maakt het af, al is de rubberen band natuurlijk ook erg comfortabel. Een blauwe plaat met chronograaf functie kost je zo’n €5.000 als pre-owned horloge, terwijl een gloednieuwe ongeveer €7.000 kost.

Seiko Astron

Sommige mensen zullen Seiko associëren met betaalbare horloges, maar niets is minder waar als je kijkt naar de Astron GPS Solar collectie. Deze horloges kosten tussen de €1.000 en €3.000, afhankelijk van de complicaties. Prachtige horloges, een uniek design en toffe wijzerplaten. En niet te vergeten: de techniek is subliem. Deze Japanner staat bekend om de precisie en da’s precies waarom je dit horloge wilt toevoegen aan je collectie.

Rado HyperChrome

Rado is een van de tofste merken als het gaat om gebruikte materialen, zoals titanium. Lichtgewicht horloges, super plat en een prachtig en strak design. Een zwarte wijzerplaat, blauw, groen, grijs of zilver zijn standaard bij Rado, en dat terwijl de prijs gelukkig heel betaalbaar is: vanaf zo’n €1.400 kun je de volgende eigenaar zijn van een toffe Rado HyperChrome in titanium met een automatisch uurwerk.

Bron: Wristler | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws