Glennis Grace treedt op voor déze koninklijke familie

'Ik heb de longen uit mijn lijf gezongen aan de andere kant van de wereld.'

Hoewel Glennis Grace al een heleboel gave dingen heeft gedaan in haar carrière, had ze afgelopen zaterdag een wel heel bijzondere klus. De zangeres kreeg namelijk de eer om een optreden te geven op een feest van de koninklijke familie van Brunei.

Vijftigste verjaardag

Het feest werd hoogstwaarschijnlijk gegeven ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van kroonprins Billah, welke toevallig ook zaterdag plaatsvond. Op haar Instagram Stories geeft Glennis een kleine recap van haar avontuur in Brunei. “Het was een bizarre ervaring die ik nooit zal vergeten”, aldus de zangeres. Enne, het blijkt dat haar zangkwaliteiten in de smaak vielen bij de royals. “Ze willen me zelfs terug hebben ergens in augustus, dus ik ben een blij mens.” Dat snappen we helemaal!

“Alles ging goed, ik heb de longen uit m’n lijf gezongen aan het andere eind van de wereld. Dinsdag ben ik weer thuis, maar het was echt te gek”, sluit ze haar verhaal af.

Wereldberoemde artiesten

Glennis Grace voegt zich met dit optreden bij een indrukwekkend rijtje wereldberoemde artiesten. Het is namelijk een soort traditie geworden voor de koninklijke familie van Brunei om de meest toonaangevende artiesten te verwelkomen op hun feesten. Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag betaalde de sultan Michael Jackson bijvoorbeeld maar liefst 17 miljoen dollar om concerten te geven in een stadion voor 60.000 mensen, dat speciaal hiervoor werd gebouwd.

Whitney Houston, die optrad tijdens de bruiloft van zijn oudste dochter, zou naar verluidt zelfs een blanco cheque hebben ontvangen. Je begrijpt het: kosten nog moeite worden gespaard binnen de Bruneise koninklijke familie.

Bruiloft Mateen

Een maand geleden bewezen de royals dat ook al tijdens een ander groot koninklijk evenement. Toen vond namelijk de tiendaagse bruiloft tussen prins Abdul Mateen en zijn grote liefde, Hare Hoogheid Anisha Roshah Binti Adam plaats. Op 7 januari gingen de plechtigheden van start met het officiële aanzoek, en op 10 januari stond de traditionele poederceremonie op het programma. Daarna vond nog een religieuze inzegening plaats die door prins Abdul werd bijgewoond.

Een aantal dagen later kregen we het bruidspaar voor het eerst samen te zien tijdens de ‘Majlis Istiadat Bersanding Pengantin Diraja‘, een grootse bruidsceremonie in het (met goud en marmer aangeklede) paleis van de sultan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Scoop (@thescoop.co)

Deze ceremonie vormde het hoogtepunt in de tiendaagse reeks van vieringen, en daarvoor werd flink uitgepakt. Zo werd het kersverse paar voor het eerst officieel als echtgenoten gepresenteerd. Hierbij werden heel wat liefdevolle blikken over en weer uitgewisseld! Bijzonder zoet én behoorlijk uniek voor de Bruneise ‘droomprins’, die zich op z’n Instagram het liefst zo cool mogelijk presenteert.

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws