Ha! Hondje Mambo fungeert als photobomb tijdens poseermoment van Máxima

Té schattig!

Dat de Oranjes altijd parfaite op de foto’s staan, dat weten we natuurlijk allemaal. Maar ook de trouwe viervoeters van het gezin hebben inmiddels wat ervaring opgedaan door de jaren heen. Zo straalde hondje Mambo als nooit tevoren tijdens het ontvangst van minister-president Mia Mottley van Barbados.

Photobomb

Máxima ging in gesprek met de minister-president over de rol van financiële diensten bij financiële weerbaarheid en financiële gezondheid. De reden dat Máx dit gesprek aanging, is omdat zij de speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling is (UNSGSA).

Echter, was Máxima niet alleen aanwezig tijdens het bezoek van de minister-president. Zo sprong hondje Mambo ineens tevoorschijn tijdens het poseermoment. Ha! En zeg nou zelf: het is toch echt een plaatje geworden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Mambo

De Oranjes hadden al een aantal vrolijke viervoeters, maar op Dierendag 2021 introduceerden zij de prachtige toy poedel Mambo aan de wereld. Tja, als je opeens met een leeg nest zit, is zo’n viervoeter een welkome bron van knuffels.

Sindsdien hebben we Mambo met enige regelmaat voorbij zien komen. Zo eiste de viervoeter publiekelijk de spotlights op tijdens de jaarlijkse fotosessie van de Oranjes vorige zomer. Naast een stel keurig geklede royals stal het kleine hondje hier toch echt wel de show.

Mambo
Beeld: NL Beeld

Hoewel… Máx leek hier toch redelijk urgent de viervoeter uit handen te willen hebben…

Mambo

…en Alexia denkt er nog even over na of ze ‘m wil overnemen. Gelukkig is daar Wim-Lex, die wel raad weet met het beestje.

Mambo

Ook afgelopen winter, tijdens het fotomoment voor de kerstboom, was Mambo de stralende (kerst)ster van de kiekjes.

Oranje fotosessie
Beeld: NL Beeld

Afijn, nu Amalia weer druk bezig is met studeren, Ariane is uitgevlogen naar Italië en Alexia heel veel plannen heeft, maar nog niks gepland (en je het met haar dus nooit weet), hebben Máx en Wim-Lex in ieder geval nog heel wat plezier van Mambo en hun andere viervoeters!

Bron: Beau Monde archief, Mode Koningin Maxima

Laatste nieuws