TRHOAMS-Kimmylien deelt sneer uit aan Djamila op Instagram

Ouch... Zal Djamila binnenkort terugslaan?

De laatste aflevering van het nieuwste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is misschien al enige tijd geleden uitgezonden, de drama tussen de dames is er echter nog steeds. Zo ook tussen Kimmylien Nguyen en Djamila Celina, want Kimmylien deelt namelijk een Instagram-post waar ze een behoorlijke sneer uitdeelt aan Djamila.

Nieuwe Housewife

In een nieuwe reeks afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam keerden Djamila Celina, Cherry-Ann Person, Hella Huizinga, Maria Tailor, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky terug bij Videoland. Sheila Bergeik zagen we dit seizoen niet meer, maar er was wél een hele leuke nieuwe Housewife die haar intrede deed: niemand minder dan Tamara Elbaz!

Link tool: post not found

Ruzie

TRHOAMS was al één en al drama, maar Tamara heeft er afgelopen seizoen nog een behoorlijk schepje bovenop gedaan. Toch was het niet alleen de Volendamse diva die wat spice in de groep bracht. Ook Djamila en Kimmylien lagen behoorlijk met elkaar in de clinch. Enne, het lijkt erop dat die twee nog steeds allesbehalve besties zijn. Op Instagram neemt Kimmylien haar collega op slinkse wijze op de hak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimmylien Nguyen (@kimmylien)

Goed verzorgd

“Ik heb een gezellig weekend gehad met mijn lieve vriendinnen”, schrijft Kimmylien bij een kiekje van haarzelf bij het zwembad. “We vierden Tamara’s verjaardag in Marbella, en we werden hier uitstekend verzorgd. Aan eten ontbrak het ons niet.” Well… Het is duidelijk dat Kimmylien hier verwijst naar de beruchte aflevering van The Real Housewives of Amsterdam waarin zij en de andere Housewives niet te spreken zijn over het feit dat Djamila geen ontbijt voor hen serveert in haar villa in Mallorca.

Door de hashtag #daarkunnenmensenwelwatvanleren toe te voegen, doet Kimmylien niet eens moeite om te verhullen dat haar post over Djamila gaat. Ouch! We verwachten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Djamila terugslaat. We houden the gram in de gaten!

Bron: Grazia, Instagram @kimmylien| Beeld: NL Beeld, Instagram @kimmylien

Laatste nieuws