Zien: Anna Nooshin deelt foto’s van vroeger

Anna neemt ons mee terug in de tijd met deze té leuke foto's.

Op Instagram zien we Anna Nooshin vaak voorbij komen. Ze plaatst prachtige foto’s, maar hoe zag ze er in haar jongere jaren eigenlijk uit? Wij hebben flink gespeurd op de Instagram-pagina van Anna Nooshin, en we zijn een paar té leuke foto’s van haar tegengekomen.

Relatie en in verwachting

Anna Nooshin is bijna niet weg te denken: we spotten haar dagelijks op onze Instagram-feed, zagen haar stralen in haar modevlogs en ze is het liefje van Thijs Boermans. De roddels gingen al een tijdje rond dat Anna met niemand minder dan Thijs zou daten. Het stel hield hun relatie op de achtergrond, maar in een aflevering van Open Casa van Robbert Rodenburg bevestigde ze dan toch haar relatie.”Ik ben heel blij. Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook veel praten. Wat ik ook niet zo goed ken en heb moeten leren, maar waar ik wel blij van word,” vertelde Anna.

In augustus 2023 bevestigd Anna niet alleen een relatie te hebben met Thijs, maar ook in verwachting te zijn van een kindje. Dit heugelijke nieuws maakte ze bekend met een té leuke video op Instagram waar ze haar baby belly liet zien. Inmiddels is Anna bevallen van hun dochtertje Nala. Natuurlijk deelde ze met haar 937.000 volgers op Instagram de liefste foto’s van het kleintje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Carrière

In 2015 begon Anna met vloggen op haar YouTube-kanaal en ging ze aan de slag voor RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige. Vanaf dat moment ontwikkelde haar carrière zich snel. Zo werkte ze in 2016 mee aan het programma Holland’s Next Top Model en was ze vanaf 2017 zelfs presentatrice van dit programma. Ook was ze deelneemster van Expeditie Robinson in 2016 en presenteerde ze haar eigen vierdelige serie ‘Mooier wordt het niet‘ bij BNNVARA.

Terug in de tijd

De 10 Year Challenge was een tijd mega populair. Veel mensen plaatsten een foto van 10 jaar geleden op sociale media met daarbij de hashtag: #10yearschallenge. Ook Anna Nooshin kon de challenge niet overslaan. Ze deelde niet één foto, maar een heuse video met tientallen foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

In de video die Anna heeft geplaatst zie je meerdere foto’s die ze daarvoor nog niet had gedeeld, ze schreef destijds namelijk: “Never seen before pictures.” Op de foto’s zien we Anna met haar zus, moeder en vriendinnen. Wat zag Anna er vroeger nog anders uit!

Bron: ZE, Instagram @annanooshin | Beeld: Instagram @annanooshin, NL Beeld

 

Laatste nieuws