Woman of the Year: Maria Tailor wint award

Ze is namens Friends of the Brands benoemd als Woman of the Year.

Maria Tailor zagen we voorbij komen in de serie The Real Housewives of Amsterdam als één van de succesvolle dames. Ook in Special Forces Vips konden we zien wat voor stoere dame ze eigenlijk is. Maria bewees maar weer dat ze veel meer is dan alleen glamour en luxe. Dit bleef niet onopgemerkt, ze ontving namelijk zelfs een waardevolle prijs.

Woman of the Year

Maria Tailor is on fire! Na The Real Housewives of Amsterdam verraste ze vriend en vijand in Special Forces VIPS, waar ze ontzettend ver is gekomen en tegen alle verwachtingen in uiteindelijk als enige vrouw over was. Een heuse prestatie voor de Housewife die bekend staat als luxepoes!

Ook maakte Maria onlangs opnieuw een carrièremove. Ze slaat een muzikale weg in en lanceerde op Internationale Vrouwendag haar eerste eigen single genaamd Never stop.

Dat Maria van alle markten thuis is, is niet alleen ons opgevallen. Ze heeft onlangs namelijk een waardevolle prijs in ontvangst mogen nemen. Ze is namens Friends of the Brands benoemd als Woman of the Year. Tijdens een exclusief diner in het Krasnapolsky werd zij unaniem gekozen door de aanwezige vrouwen, merken en de online community.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor)

Samen met haar dochter Amelle en schoonzus Kim Feenstra nam ze de prijs in ontvangst.

Powervrouw

Dat Maria een heuse powervrouw is, is een ding dat zeker is. Het is daarnaast ook een belangrijk thema voor de Housewife, die er zelfs haar eerste single aan wijdt.

“Ik wilde graag dat vrouwen zichzelf zouden kunnen herkennen in een aantal karakters die ik neerzet”, deelde Maria bij de release. “Wij vrouwen zijn super krachtig. Mijn eigen leven was niet altijd rooskleurig. Maar heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik vandaag de dag ben.” Ze wil andere vrouwen dan ook inspireren met haar nummer. “Soms gaan vrouwen door hele moeilijke periodes heen en lijkt er geen uitweg. Met dit lied en deze video wil ik graag kenbaar maken dat je niet alleen bent. En wat er ook gebeurt, geef niet op. Wij zijn sterker dan we denken. 💪🏾” Chapeau Maria!

Bron: Grazia, Instagram @mariatailor, @friendsofthebrands | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws