Nu in de winkel: de nieuwste Beau Monde met cover-ster Mariska Bauer!

Een klein tipje van de glamour-sluier!

Je leest het goed: deze week ligt er alweer een fonkelnieuw exemplaar van Beau Monde in de schappen! Boordevol glamour, fashion, royal wetenswaardigheden en volop goede gesprekken met de BN’ers. Wij delen vast een klein voorproefje.

Mariska Bauer

Gisteren deelden we al een klein voorproefje van ons interview met Mariska Bauer. Na een herseninfarct in 2022 ging ze door een diep dal, maar inmiddels is ze naar eigen zeggen ‘absoluut niet meer bang’. In gesprek met Beau Monde vertelt ze openhartig over de ziekte, het herstel, en het geheim van haar en Frans. En zeg nu zelf: die cover is gorgeous, non?

Geen trek in een frisse lentewandeling? Je kunt de nieuwe Beau Monde ook vanuit je luie stoel bestellen via Tijdschrift.land!

Leven na reality

We kijken graag naar alle reality-shows die anno nu op tv en streaming-diensten verschijnen. Maar hoe vergaat het deze reality-celebs eigenlijk nadat de camera’s stoppen met draaien? Josh Veldhuizen (Modemeisjes met een missie), Tom Groot (Boer Zoekt Vrouw) en Susanna Klibansky (The Real Housewives of Amsterdam) kunnen erover meepraten. Aan Beau Monde verklappen zij welke mooie kansen op hun pad verschenen zijn en welke struggles zij zich doorheen geworsteld hebben. “Ik lag te huilen in mijn bed toen het eindelijk op televisie kwam”, zo horen we.

Interviews

Daarnaast spreken we Hans Klok over zijn jongensdromen, ijdele en minder ijdele gewoontes, de liefde, z’n meest recente dronken avond en z’n levensmotto. “Je hoort vaak de uitspraak: je lichaam is een tempel. Mijn standaardantwoord: mijn lichaam is een kroeg”, zo deelt hij. Ha!

Ook voelen we advocate en doorgewinterd ondernemer Kim Beumer aan de tand over zakendoen op Jimmy Choo’s. Zij deelt haar beste business-tips, doet een boekje open over de financiën, en het omgaan met kritiek. “Zelfs mijn grootste critici moeten toegeven dat ik goed ben in wat ik doe”, verklapt ze.

Oranjes

Aangezien april natuurlijk in het teken staat van Koningsdag, duiken we in deze editie ook eens goed in onze Oranjes! Zo blikken we terug op tien jaren kroonprinses Amalia bij het grote feest – hoe heeft zij zich door de jaren ontwikkeld?

Ook duiken we eens in de juwelenkluis van de Oranjes om een aantal van onze favoriete tiara’s uit te lichten. Spoiler alert: uiteraard gooit de favoriet van de Prinses van Oranje ook bij de redactie hoge ogen!

Nu in de winkels

Beau Monde 4 ligt vanaf vandaag in de winkels – dat wil je niet missen!

Laatste nieuws