Yes! Grey’s Anatomy krijgt 21e seizoen

Goed nieuws voor Grey's Anatomy-fans!

Pak de popcorn er maar bij, er is namelijk een nieuw seizoen van Grey’s Anatomy in aantocht! De makers begrijpen maar al te goed dat we blijven genieten van al het drama en romantiek in de serie. Onze geliefde ziekenhuisserie krijgt een 21e seizoen en daar zijn we maar al te blij mee.

Goed nieuws

De serie zorgt al jaren voor vreugde, romantiek en laat ons af en toe een traantje wegpinken. Het is dan ook niet voor niets dat we al twintig seizoenen de serie volgen. Dat het nieuwtje naar buiten kwam met de aankondiging van een nieuw seizoen, zorgde dan ook voor een hoop vreugde op de redactie.

Verhaallijn

In de serie word je meegenomen in de levens van diverse artsen, chirurgen en medisch personeel dat werkzaam is in het ziekenhuis Grey Sloan Memorial Hospital. Niet alleen komen uitzonderlijke patiënten voorbij, ook krijgen we een kijkje in het leven van het personeel. Je wordt meegezogen in de relaties, problemen en vriendschappen van de karakters.

Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo staat met haar rol als Meredith Grey centraal, waarbij we haar reis op zowel persoonlijk als professioneel vlak volgen. Zo zien we hoe ze zich als chirurg ontwikkelt, maar maken we ook haar hartverscheurende momenten en complexe relaties mee. Haar hechte vriendschap met Cristina Yang, de groeiende band met haar zusje Lexi en de romantische relatie met McDreamy volgen we op de voet.

Lekker veel afleveringen

Grey’s Anatomy staat bekend als één van de langste series. Het is dan ook misschien niet heel verassend dat er wéér een extra seizoen is aangekondigd. Vaak bestaan de seizoenen uit lekker veel afleveringen. Grey’s Anatomy telt momenteel dan ook al 423 afleveringen! Het twintigste seizoen bestond echter maar uit tien afleveringen. Gelukkig kun je je hart ophalen met het nieuwe seizoen, het bestaat namelijk zoals vanouds uit veel afleveringen.

Nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen is alleen niet alles zoals we gewend zijn. Zo zagen we in het twintigste seizoen Meredith Grey al wat meer naar de achtergrond verdwijnen. In dit nieuwe seizoen zal ze dan ook niet meer in iedere aflevering te zien zijn. Het is namelijk tijd voor een nieuwe generatie artsen om haar rol over te nemen en in de schijnwerpers te staan.

Voor de rest is er over het nieuwe seizoen nog niet veel bekend. “De loyaliteit en liefde van de fans van Grey’s Anatomy hebben ons naar een historisch 21e seizoen geleid, en ik ben ongelooflijk dankbaar”, laat Shonda Rhimes, regisseur van de geliefde serie, weten aan Variety.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill Grey’s Anatomy

 

Laatste nieuws