Oeh: Kim Feenstra kondigt groot nieuws aan

Ein-de-lijk kan ze haar geheime project met de wereld delen!

De prachtige Kim Feenstra is een bijzonder veelzijdige tante. Ze is natuurlijk model, verscheen onlangs nog in Special Forces VIPS, en heeft al de nodige rolletjes in films en series op haar cv staan. En nu kan ze nog een prachtige prestatie aan dat rijtje toevoegen: ze heeft namelijk haar eigen beauty-merk gelanceerd. Introducing NINÔME!

Eigen beautymerk

Al langere tijd werkte oud Holland’s Next Top Model-winnares aan een eigen beautymerk. In het grootste geheim ontwikkelde ze het merk met de prachtige naam NINÔME. “Behalve een paar mensen uit mijn directe kring en de mensen met wie ik dit prachtige product heb ontwikkeld, wist niemand dit. And here it is! Een eigen brand met nog zoveel mooie plannen en ontwikkelingen voor de nabije toekomst! Maar nu is het tijd om te shinen, van binnen en van buiten, want vandaag lanceer ik NINÔME Collageen Beautyblend“, vertelt de trotse Kim op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Timeless beauty, endless you

Het model benadrukt dat de filosofie van het merk gelooft dat schoonheid niet alleen de buitenkant is, maar juist van binnen komt. “De missie van NINÔME gaat verder dan alleen cosmetica, we streven er namelijk naar om jou te ondersteunen op je reis naar een stralende en gezonde levensstijl die volledig bij jou past. Hier vind je een plek van schoonheid en sereniteit, gecreëerd met de intentie om je zowel van binnen als van buiten te laten stralen. Ontwikkel met ons mee en laten we samen op weg gaan naar een leven vol schoonheid, balans en zelfliefde”, schrijft Kim op de website van NINÔME.

Tip: volg jij ons al op Pinterest? Hier delen we regelmatig leuke beauty-tips, celebrity nieuwtjes en royal updates!

Collageen

We mogen in de toekomst dus grootse dingen verwachten van het merk, maar om te beginnen is eerst het collageenpoeder gelanceerd. Collageen is een lichaamseigen stof die ontzettend belangrijk is voor onder andere een stralende huid, sterkere nagels en glanzend haar. Je lichaam ondersteunen in de aanmaak van dit stofje is zeker na je 25e heel belangrijk. Dat is dan ook de reden dat deze collageenpoeder het eerste product is dat is uitgebracht. “Omdat het de magische sleutel is voor een glowy skin, glanzend haar, en sterke nagels waar we allemaal van dromen. En laten we de ondersteuning voor onze gewrichten en algehele welzijn niet vergeten!” aldus Kim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINÔME (@ninomecosmetics)

Het collageenpoeder is vijf verschillende smaken verkrijgbaar: mango, ananas, sinaasappel, citroen en grapefruit. Je kunt er een smoothie van maken, of een schepje in je waterfles voor een lekkere smaak. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar dit eerste product, en kunnen niet wachten om te ontdekken het nieuwe beautymerk NINÔME ons nog meer gaat brengen!

Bron: Instagram, NINÔME | Beeld: Instagram, NINÔME, NL Beeld

Laatste nieuws