De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Een nieuw weekend, een nieuw rijtje glamoureuze shoptips, fijne hotspots, en culinaire aanraders. Geniet ervan!

Sample Sale bij LaDress

LaDress items scoren met hoge kortingen? Yes, please! Tijdens de LaSale Sample Sale van LaDress is het weer mogelijk. Vandaag was de eerste dag van de sample sale, en je kunt nog tot en met 20 april prachtige kledingstukken van het label bemachtigen. Van pakken tot jassen of een leuke japon, in maten uiteenlopend van XXS tot en met XXL.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LaDress (@ladress)

Heel fijne bonus: de kortingen zijn hoger dan ooit en je kunt gratis een kaartje reserveren voor een tijdslot naar keuze.

Wanneer:
Donderdag 18 april en vrijdag 19 april van 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 20 april van 10. 00 – 16.00 uur.

Waar:
World Fashion Centre, Koningin Wilhelminaplein 13, 1062 HH Amsterdam.

Fabelachtig verhaal over de jonge Diana

Het Britse koningshuis blijft tot de verbeelding spreken, en dan in het bijzonder natuurlijk wijlen prinses Diana. De Engelse schrijfster Wendy Holden neemt ons in haar nieuwe boek, De prinses, mee terug naar een fictieve versie van Diana’s jeugd, waarin ze – zoals menig tienermeisje – niets liever doet dan dromen over haar Grote Liefde. En dan komt er opeens een heuse prins op haar pad…

Wendy Holden, De Prinses
Beeld: Ambo Anthos

Na het succes van De gouvernante (over Marion Crawford) en De hertogin (over Wallis Simpson), heeft Holden nu dus haar fantasie en dromerige schrijfstijl losgelaten op het leven van Lady Di. De Nederlandse versie ligt sinds vorige week in de boekhandels, en is ook te verkrijgen als e-book of luisterboek. Perfect om mee weg te kruipen op de bank! Hier vind je meer informatie en bestel je meteen een exemplaar voor jezelf.

Shop de IT Statement-collectie

Bij Beau Monde zijn we fan van glitter en glamour, en al helemaal als daar geen peperduur prijskaartje aan zit. Het Amsterdamse sieradenmerk The IT List is daar een goed voorbeeld van: een hoop imposante sparkle voor in je juwelendoos, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen! Vandaag lanceert het label hun nieuwe IT Statement collectie: een fijne selectie eyecatchers voor aan je oren.

Deze prachtige statement-oorbellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen, en afmetingen. Je shopt de nieuwe collectie hier.

Volg Beau Monde op Pinterest

Zit jij in je weekend ook graag wat door je Pinterest-feed te scrollen? Dan hebben we een bijzonder fijne tip voor je: Beau Monde is nu namelijk ook actief op Pinterest! Hier delen we regelmatig leuke artikelen, fijne beauty-tips, en royal juice.

Vier een stijlvol jubileum met Sally Hansen

Ten tonele verschijnen zonder perfect gelakte nagels? Geen denken aan! De lakjes van Sally Hansen zijn dan ook onmisbaar in onze manicure-kits. Dit jaar viert het label het tienjarig jubileum van hun unieke Miracle Gel-formule, en dat moet gevierd worden! Het label heeft dan ook een speciale One Gel of a Party collectie gelanceerd, met acht lakjes in feestelijke kleuren.

Sally Hansen

Van de knallend roze Party of Hue tot de subtiele Twinkle Whites of de feloranje (Koningsdag, anyone?) Gel-ebrate: genoeg leuke kleuren om uit te kiezen! De jubileumcollectie is nu beschikbaar bij de bekende verkooppunten van Sally Hansen.

Kijktips

Toe aan een goede film of fijne serie om even bij te komen na een drukke week? Snappen we! Op de streamingdiensten is gelukkig genoeg leuks verschenen. Zo kun je nu op Netflix genieten van de film Elizabeth, het veelgeprezen historisch drama uit 1998 waarin actrice Cate Blanchett de titelrol op zich neemt.

Daarnaast kán het je bijna niet ontgaan zijn: vanaf zaterdag is de gloednieuwe serie Máxima te zien op Videoland! Na een wereldpremière in Cannes en een glamoureuze première in het Koninklijk Theater Tuschinski afgelopen week, is het dan eindelijk zover. De Beau Monde-redactie heeft vast een sneak peek gehad, en kan je vertellen: deze serie is hartstikke bingeworthy.

Fijn weekend!

 

Laatste nieuws