Zien: Kimmylien met verassende nieuwe coupe

Blondylien!

De Real Housewife of Amsterdam Kimmylien ziet er in de populaire realityshow altijd tiptop uit. Haar donkere haren zitten daar áltijd goed. Maar waar ze daar nog te zien is met haar haren in een donkere kleurtje, heeft ze onlangs plaats gemaakt voor een andere coupe.

Nieuwe coupe

Zeg je Kimmylien, dan zeg je natuurlijk donkerbruine lange lokken, welke ze elke aflevering van de Real Housewives perfect gekapt heeft. Toch vond ze het tijd voor wat verandering, ze heeft namelijk de blondering erin gezet. Op Instagram plaatst ze trots het resultaat. “Do blondes have more fun?”, schrijft ze bij de Instagramfoto waarop ze ogenschijnlijk net van de kapper komt. Wauw, het lichte kleurtje staat haar beeldig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimmylien Nguyen (@kimmylien)

Reacties

De reacties onder Kimmylien’s Instagramfoto staan vol met complimentjes. “O wat mooi 😍”, schrijft Michella Kox en “Obsessed with this look😍”, aldus Love Islands Nycole Dias. Ook schrijft iemand: “Je lijkt wel een beetje op jouw vriendin Maria.” Ha, nu ze het zegt!

Derde seizoen?

Sinds het tweede seizoen van RHOAMS is afgelopen, hopen we vurig dat er een derde seizoen komt. Helaas lijkt het erop dat daar nog geen concrete plannen voor zijn. “Ik weet oprecht nog niks over een nieuw seizoen”, deelde Cherry-Ann eerder dit jaar. “Er is nog niks toegezegd. Maar het tweede seizoen was weer zo’n succes, dat ik me niet kan voorstellen dat er niet nog een seizoen komt.” Net zoals wij, lijkt Kimmylien er in ieder geval helemaal klaar voor te zijn.

Bron: Instagram @Kimmylien | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws