Yes! Vanaf vandaag stream je het tweede seizoen van realityserie Roy Donders

Het stel opent samen een bed and breakfast!

Trek je glamoureuze Roy Donders-huispak maar weer uit de kast! Het is namelijk tijd voor het vervolg van zijn succesvolle reallifesoap. Vanaf vandaag is het tweede seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders te streamen op TLC en discovery+. In gesprek met het ANP vertellen Roy en Michelle alvast wat we kunnen verwachten van de nieuwe reeks.

Bed and breakfast

“De verhaallijn in het tweede seizoen is dat we een wellness-bed and breakfast gaan beginnen”, vertelt Roy aan het ANP. Roy en Michelle dromen ervan om later te verhuizen naar een groot stuk grond met twee huizen, zodat ze hun droom van een bed and breakfast kunnen verwezenlijken. “In een van die huizen gaan wij dan wonen en het andere huis wordt dan een bed and breakfast, met meerdere kamers en een wellness,” vertelt Roy over de toekomstplannen.

Verhuisplannen hebben de twee nog niet, dus daarom veranderen ze een deel van hun eigen woning in een bed and breakfast. “Dan gaan we testen hoe het bevalt”, vertelt Roy. Enne, dat stuk grond? “Het moet in ieder geval groot zijn”, vertelt hij lachend.

Kinderen & trouwplannen

Eén ding maken ze alvast duidelijk: in het tweede seizoen staat een tweede kindje in ieder geval niet centraal. Samen hebben ze een dochtertje, Romi. Ook heeft Michelle een dochtertje uit een vorige relatie, namelijk Bibi. Maar een derde telg in het gezinnetje? Daar zijn geen plannen voor. “Nog een kindje zit er niet in, dat gaan we niet doen”, aldus Roy.

Over trouwen denkt het koppel anders, dit willen ze namelijk nog wel heel graag. Toch gebeurt dit nog niet, want ‘het juiste moment’ is nog niet aangebroken. “Wij houden echt van een overdreven grote Amerikaanse bruiloft. Eerst alles aan kant, dan gaan we het over trouwen hebben. Maar dat we het gaan doen, dat staat als een paal boven water.” Leuk!

ANP, RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws