Bo Wilkes op roze wolk na sprookjesbruiloft Santorini

De Gooische Moeder deelt nieuwe beelden van het driedaagse huwelijksfeest.

Het duurde even – zo’n negen jaar om precies te zijn – maar vorige week gaf Echte Gooische Moeder Bo Wilkes haar grote liefde Paul Hinfelaar het jawoord. En hoe! De bruiloft vond plaats op het prachtige Santorini, waar Bo nog steeds volop van aan het nagenieten is.

Eerste beelden

No words needed, just yes 🤍”, schreef Bo vorige week onder haar post. De bruid straalde in een prachtige jurk met haar kersverse man Paul aan haar zijde. Wat een knap koppel! Ook hun drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) zagen eruit om door een ringetje te halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Wilkes (@bowilkes)

Groot feest

Gisteravond deelde Bo – tot onze grote vreugde – nóg een aantal beelden van haar droombruiloft. Althans: in de video zien we hoe de newlyweds met al hun vrienden feest aan het vieren zijn op een groot schip. Enne, daar ontbreekt het de aanwezigen nergens aan. Het zonnetje schijnt, de drankjes vloeien rijkelijk en er is zelfs een saxofonist die zorgt voor livemuziek. Wat wil een mens nog meer?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Wilkes (@bowilkes)

De aanwezigen hebben allen een grote lach op hun gezicht, dansen wat af en springen zelfs van de boot in het water. Geheel terecht schrijft de Echte Gooische Moeder dan ook onder de foto: ‘Voorlopig kun je ons vinden op de roze wolk 🌸’

Aanzoek

Tijdens een vakantie in Griekenland vroeg Paul Bo vorig jaar voor een tweede keer ten huwelijk. Bijna negen jaar geleden ging Paul al eerder op één knie voor Bo, waar ze toen natuurlijk ook al volmondig ‘ja’ op antwoordde. Na een lange tijd verloofd te zijn, vond Paul het dan toch tijd voor een nieuw aanzoek. Lief!

Volgens Bo stond het huwelijk al een tijd op het verlanglijstje van Paul, maar hadden ze het bewust uitgesteld. “De kinderen kwamen, er stond een verhuizing op de planning en nu zijn we ineens acht jaar verder. Daarnaast vind ik het best spannend om in het huwelijksbootje te stappen! Het hele weekend staat tenslotte in het teken van mij,” vertelde ze onlangs nog aan Grazia.

Waar Bo het meest naar uitkeek? Dat was toch echt het moment waarop hun drie kinderen de ringen zouden brengen. “Zij zijn onze grootste verbintenis en nu eindelijk oud genoeg om het bewust mee te maken. Dat we straks allemaal dezelfde achternaam hebben, maakt het helemaal compleet,” vertelde Bo.

Bron: Instagram @bowilkes, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws