De Weekendtips van Beau Monde

Proost, op het weekend!

Ook als het regent zijn de Beau Mondes het zonnetje in huis! Met deze fijne culi-hotspots, shoptips en must-sees kom jij het weekend wel door. Geniet ervan!

Geniet van Portugese sferen met Licor Beirão

De nummer één Portugese likeur, Licor Beirão, komt ein-de-lijk naar Nederland! Gisteren werd dit populaire Portugese drankje gelanceerd met een feestelijk evenement, en nu kunnen we ons dus ook in eigen achtertuin aan de Portugese kust wanen.

licor beirao

Licor Beirão is een iconisch Portugees likeurmerk dat zijn oorsprong vindt in de 19e eeuw, 1929 om precies te zijn. Het wordt beschouwd als één van de meest geliefde traditionele likeuren van Portugal. Het familierecept, dat een goed bewaard geheim blijft, combineert een complexe mix van kruiden, zaden en plantenextracten om een unieke en verfijnde smaak te creëren, met hints van kaneel, oranjebloesem, karamel, en vanille. Klinkt goed, não?

Licor Beirão wordt vaak gedronken als aperitief of digestief, puur, met ijs of als ingrediënt in cocktails. Kortom: opties genoeg! Meer informatie over het merk vind je hier. Licor Beirão is te koop bij Gall&Gall en lokale slijterijen voor €17,39.

Let op: Geen 18? Geen druppel!

Geniet van een fashionable tea bij WSHS Gouda

Er wordt getrouwd, gevierd en genoten; Relais & Châteaux Weeshuis Gouda staat voor het goede leven en is bekend om de uitbundige high tea’s. Op 30 mei en 2 juni wordt de nieuwe signature Royal Afternoon Tea gelanceerd met een fashionshow van Studio Anneloes.

Zowel WSHS Gouda als Studio Anneloes zijn verbonden met vrouwelijkheid. Het boutiquehotel en voormalig weeshuis is eeuwen geleden opgezet door vrouwen en Studio Anneloes legt zich toe op de kracht van de hedendaagse vrouw. Om het nieuwe seizoen en de signature high tea, de Royal Afternoon Tea, te lanceren, hebben WSHS Gouda en Studio Anneloes nu dus de handen ineengeslagen! Vandaag vond de de eerste Royal Afternoon Tea met fashionshow plaats, en zondag 2 juni is de tweede editie. Reserveer dus snel hier je plekje!

Shop naar hartenlust bij Dolce & Gabbana

Iconisch modemerk Dolce & Gabbana heeft onlangs een gloednieuwe boutique geopend aan de PC Hooftstraat. De boutique telt twee verdiepingen waar je de wereld van Dolce&Gabbana kunt ontdekken.

Op de begaande grond bevindt zich de vrouwencollectie en op de eerste de verdieping staat de mannencollectie uitgestald. Zowel de vrouwen- als de mannencollectie bestaat uit Ready to Wear-stukken, accessoires, juwelen en horloges. Zo is er dus voor elk wat wils!

Kijktips

Bij een Hollandse lente horen natuurlijk ook volop buien. En om daarvoor te schuilen kruipen we dit weekend heerlijk weg op de divan met een glas rosé (of Portugese cocktail) en een bak popcorn binnen handbereik.

Zo neemt HBO Max je in de docu Fallen Idols: Nick and Aaron Carter mee door de turbulente levens van Nick en Aaron Carter, die ooit als tieneridolen boven menig tienerbed prijkten, maar in latere jaren vooral wegens schandalen en drugsproblemen in de media verschenen.

Op Netflix kun je weer lekker wegzwijmelen met de klassieke film Chocolat, en op Videoland verschijnt deze zaterdag de alom geprezen film La La Land.

Mocht je meer trek hebben in een goede dosis Britse humor: op Pathé Thuis is sinds vandaag de bioscoophit Wicked Little Letters te zien, met hoofdrollen voor Olivia Colman en Jessie Buckley.

Kortom: genoeg leuks om mee aan de regen te ontsnappen!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws