Leslie Keijzer over zoenen met een ander: ‘We zijn nou eenmaal niet monogaam geboren’

'Ik vind dat er soms een te groot probleem van wordt gemaakt'

Het is geen geheim dat familie ongelofelijk belangrijk is voor Leslie Keijzer. In de nieuwste Beau Monde vertelt de Echte Gooische Moeder dan ook openhartig over haar liefde voor haar man en kinderen, én onthult ze een frisse kijk op monogamie.

Oude stempel

Leslie is een toegewijde moeder, die haar kinderen in veel opzichten nog volgens de oude stempel opvoedt. “Ik vind het leuk om elke avond een boek te lezen met de kinderen, maar ook om ze lekker buiten te laten spelen. De iPad is alleen voor op vakantie, tv kijken we op televisie,” vertelt ze.

Het liefste zou de Gooische moeder dan ook een ‘traditioneel’ groot gezin hebben, maar na twee zwangerschapsdepressies staat haar gezondheid voorop. “Goof heeft al een keer een afspraak gemaakt voor zo’n ‘knip’, maar toen heb ik hem dat toch op het laatste moment laten afzeggen. Al zeg ik voor mijn gezondheid op dit moment wel ‘nee’ tegen nog een zwangerschap, nadat ik twee keer een depressie heb gekregen. Het liefst had ik vijf kinderen, maar dat gaat bij mij gewoon niet.”

Relatie

Leslie en haar man Govinda (‘Goof’) hebben samen twee zoontjes, en met z’n drietjes zijn ze dolgelukkig. Aan Beau Monde verklapt ze wat het geheim van hun relatie is: “Dat het tussen Goof en mij zo goed matcht, komt denk ik doordat we tegenovergesteld zijn. Hij is serieus en wil alles graag op orde hebben, ik ben dat totaal niet. En we kunnen elkaar vrij laten, ik denk dat dat belangrijk is.”

Monogamie

Elkaar vrijlaten betekent voor Leslie ook dat ze een moderne houding heeft ten opzichte van vreemdgaan. Want hoewel ze zelf geen behoefte heeft aan zoenen met een ander, gelooft ze wel dat hier soms een te groot probleem van wordt gemaakt. “Daarmee geef ik Goof geen vrijbrief, maar we zijn nu eenmaal niet monogaam geboren”, legt ze uit. “Leuk is het niet, maar het zou voor mij niet meteen ‘tot ziens’ zijn, zolang je maar niet verliefd wordt.”

Dit artikel is een fragment van een uitgebreid interview met Leslie én alle andere Echte Gooische Moeders uit de allernieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels!

Interview: Jill Waas | Foto’s: Feriet Tunc | Styling: Lieve Heuvelmans, Zoë Wentink | Visagie: Bart Brom, Marloes Bovelander, Michela de Simone

Laatste nieuws