Bij déze budget winkel koopt Máxima haar panty’s

Dit hadden we nóóit verwacht.

We weten van Máxima dat ze graag rondsnuffelt in designer winkels. Toch is het niet alleen maar peperdure haute couture wat in haar kast hangt. De koningin koopt haar panty’s namelijk bij een winkel waar we allemaal geregeld komen!

Verplichte panty

Vroeger was het voor vrouwelijke royals een absolute faux pas om geen panty te dragen onder een jurk of rok. Die tijd is inmiddels voorbij: royal ladies laten anno 2024 volop hun benen zien – en terecht, vinden we op de Beau Monde-redactie. Soms staat een outfit nu eenmaal nét wat mooier zonder panty.

HEMA

Hoewel de etiquette Máxima dus absoluut niet verplicht om panty’s te dragen, weten we dat ze het toch geregeld doet. Vooral van huidkleurige panty’s kan de koningin geen genoeg krijgen. Huidkleurige items kúnnen nogal de neiging hebben om een eigenaardige look te creëren, maar bij Máx lijkt het altijd goed te gaan. Je zou dus denken dat ze haar panty’s bestelt bij een of andere in panty’s gespecialiseerde designer, maar wat blijkt? Ze komen gewoon van de HEMA!

Máx met (vermoedelijk) een van haar huidkleurige HEMA-panty’s (beeld: NL Beeld).

Panty-regels

Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima kon tijdens een royal event een glimp opvangen van verpakte panty van de koningin en kwam er zo achter dat ze, net als wij, niet meer dan een tientje betaalt voor een exemplaar. Het gaat dan dus meestal om huidkleurige panty’s, maar Petra van Modekoningin Máxima merkt op dat Máx ook wel zwarte exemplaren in haar kast heeft liggen. Ze legt nog eens haarfijn uit hoe het ook alweer zit met de panty-regels.

“De stelregel voor beenmode is eenvoudig: is het zomer boven, dan is het ook zomer beneden. En vice versa: als het beneden winter is, dan is het bovenaan ook winter. Bij een mouwloze jurk met diep decolleté draagt je dus geen zwarte maillot of zwarte dikke panty. Bij een dunne zwarte panty is er wel weer meer mogelijk, maar ook hier moeten de ‘seizoenen’ in de gaten worden gehouden.”

Goed om in je achterhoofd te houden dus, als je weer eens in de HEMA bent om een Máxima-waardige panty te kopen.

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws