Oeh la la: déze BN’er was vroeger de celebrity crush van Chantal Janzen

Deze acteur maakte volgens de presentatrice 'bepaalde gevoelens bij haar los'.

Chantal Janzen is vandaag de dag al jaren gelukkig met haar grote liefde Marco Geeratz, maar back in the days was er een andere man die haar aandacht trok. De presentatrice vertelt in &C op welke BN’er ze in haar tienerjaren een crush had.

Acteurs

Chantal had als tiener een crush op niemand minder dan Joep Sertons. We kennen de inmiddels 64-jarige acteur tegenwoordig van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar hij heeft natuurlijk veel meer rollen op zijn naam staan. Toen Chantal hem voor het eerst zag, speelde hij in de serie Spijkerhoek. Ze vertelt dat de acteur ‘bepaalde gevoelens bij haar losmaakte als meisje’. “Ik was geloof ik dertien, veertien jaar en vond het zeer interessant als hij in beeld kwam”, schrijft ze in het blad.

Joep is overigens niet de enige acteur op wie Chantal een oogje had. Ze had ook een stiekeme crush op Marc Klein Essink (Medisch Centrum West)John Stamos (Full House) en Joseph C. Phillips (The Cosby Show).

Smaak veranderd

Wie vroeger ook de aandacht van Chantal trok, is zanger Glenn Medeiros. Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar je kent het nummer Nothing’s Gonna Change My Love For You ongetwijfeld wel – en dat is dus van hem. Toch zou ze nu niet meer omkijken als de zanger voorbijloopt. “Ik heb hem laatst weer eens gegoogeld, kijken hoe hij er nu uitziet. Ik kan zeggen: er is wel degelijk iets gechanged aan m’n love for him, want het is niet meer een type dat iets bij me losmaakt”, grapt ze.

Bassie en Adriaan

Tot slot doet Chantal nog een klein boekje open over de crushes van haar vriendinnen. In hun tienerjaren had één van haar vriendinnen namelijk een wel heel bijzondere crush. Zij was destijds namelijk gek op niemand minder dan Adriaan (Aad van Toor) uit de serie Bassie en Adriaan. Ha!

Bron: Grazia, &C, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws