Chantal Janzen hint op start opnames nieuw seizoen Eén Grote Familie 

Dit kan maar één ding betekenen.

Chantal Janzen kan zingen, presenteren, acteren én blijkt ook nog eens een heel goede televisiemaker. De dramaserie Eén Grote Familie was een idee van Chantal herself en bleek zelfs de best bekeken Videoland-dramaserie van 2023 te zijn. Dat betekende uiteraard ook: een nieuw seizoen. En dat begint nu steeds meer vorm te krijgen!

Eén Grote Familie

Mocht je het gemist hebben, de dramaserie Eén Grote Familie gaat over Julia (Chantal Janzen) die met haar twee dochters en zoon bij nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt. Samen een nieuwe balans vinden als gezin levert een hoop komische, ontroerende en moeilijke momenten op.

Chantal haalde de inspiratie voor haar nieuwe serie uit haar eigen samengestelde gezin, waar ze naar eigen zeggen ‘al weer zeventien jaar heel erg trots’ op is.

Groot succes

Heb jij Eén Grote Familie vorig jaar in één keer uitgekeken? Je bent niet de enige. Videoland maakte afgelopen november namelijk bekend dat Eén Grote Familie de best bekeken Videoland-dramaserie van 2023 is. Wauw! Een tweede seizoen kon natuurlijk niet uitblijven, en die gaat er komen! Dat nieuwe seizoen begint inmiddels vorm te krijgen, want op Instagram deelt Chantal een foto van het script. “Eén Grote Familie. Seizoen 2, aflevering 1”, valt erop te lezen. “OH YES”, schrijft de actrice erbij.

Tweede seizoen

Chantal kan haar geluk niet op dat de serie in 2023 de best bekeken dramaserie van Videoland is én een tweede seizoen krijgt. “We zijn ontzettend trots en blij dat Eén Grote Familie zo goed is ontvangen”, zei ze vorig jaar tegen RTL Boulevard.

“We hebben er vanaf de start ongelofelijk veel mooie reacties op gekregen, waarin vooral herkenbaarheid de boventoon voert. Een serie bedenken was altijd al een droom, maar dat het de best bekeken serie van het jaar tot nu toe is op Videoland? Nee, dat had ik echt niet durven denken. Dat we daarom met dit geweldige creatieve team een tweede seizoen mogen maken, is echt fantastisch.”

Bron: Grazia, Instagram @chantaljanzen.official | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws