Lief: Chantal Janzen zet jarige zoon in het zonnetje

'De allerallerliefste leukste knapste die er is'

James, de zoon van Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz, is vandaag alweer vijftien jaar geworden. Een gelegenheid die Chantal aangrijpt als een kans om haar eerstgeboren kind uitgebreid in het zonnetje te zetten.

Terugblik op bevalling

Chantal begint met een throwback naar precies vijftien jaar geleden, toen zat de actrice met een ‘buik alsof er een olifant in zat’ te wachten in een ziekenhuis-kamer. “Ik had een geplande keizersnede, daar hadden we voor gekozen want onze baby zat andersom, met het hoofd boven”, schrijft ze. “Om 08.25u werd de leukste liefste mooiste baby geboren: James.” Ahw!

De kersverse moeder spatte uit elkaar van trots. “Toen ik in een aluminiumfolie-deken rillend lag bij te komen, vroeg een verpleegkundige aan me: Wat is het geworden? Ik heb volgens haar toen hard en dolgelukkig in die zaal geroepen: ‘Het is een jongen! Hij is zó mooi! En hij heet James!'”

Elke verjaardag

En nu, ook vijftien jaar later, klapt Chantal naar eigen zeggen nog steeds uit elkaar van trots. Het bovenstaande verhaal hoort haar familie dan ook elke verjaardag van James ‘gedwee doch zuchtend’ aan. “Hij is nog steeds de allerallerliefste leukste knapste die er is”, vervolgt de troste moeder haar verhaal. “Met z’n grote muzikale hart en talent.”

James maakte Chantal voor het eerst moeder en zij stelt dat ze door hem de wereld beter leerde kennen. “Ik vind het prachtig om te zien hoe híj nu de wereld leert kennen, en ik verheug me erop om als ouders hierin achter, naast, en indien nodig, voor hem te staan”, blikt Chantal vooruit.

Eerste en vierde zoon

Hoewel James Chantal’s eerste zoon is, is het het vierde kind van haar man Marco. Hij heeft namelijk nog drie kinderen uit een eerder huwelijk. Na James werd Chantals jongste zoontje Bobby geboren, die het samengestelde gezin van vijf helemaal compleet maakte. “15 jaar geleden kon ik me echt niet voorstellen dat je iedere dag meer van je kinderen zult gaan houden. Nu begrijp ik dat, omdat het zo is”, vervolgt Chantal haar verhaal. Ze sluit haar bericht af met een humoristische noot: “P.S mocht iemand hier van jullie een keizersnede thuis willen uitoefenen, ik heb iedere stap op de foto.” Ha!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws