De Weekendtips van Beau Monde

Van Jazzfestival tot juwelenbeurs: dit wil je niet missen.

Ook als de zomer het laat afweten, hoef je je niet te vervelen. Met deze heerlijke weekendtips word je namelijk vanzelf het zonnetje in huis. Enjoy!

Ga op reis met Pink Gellac

De Pink Gellac Travel Set is terug van weggeweest! Vorig jaar werd deze heerlijk zomerse must-have al gelanceerd, en nu kun je de Travel Set opnieuw tijdelijk in de schappen vinden – mét twee nieuwe kleuren.

Deze set bevat de handige opbouwbare reislamp, samen met de nieuwe, zomerse kleuren 413 Glamorous Pink en 414 Sparkling Sea, en een compacte manicureset. Met de handige USB-aansluiting kun je zelfs tijdens de vlucht, op weg naar je vakantiebestemming, je nagels voorzien van een schitterende Pink Gellac-manicure!

De items worden geleverd in een stijlvolle roze travel bag van vegan leer. Zo blijven al je Pink Gellac essentials georganiseerd en beschermd, waar je avonturen je ook brengen.

Pareltjes spotten bij Het Juweel

Voor de tiende keer vindt ook dit jaar weer de juwelenbeurs Het Juweel plaats op Buitenplaats Sparrendaal. Bezoekers kunnen hier prachtige sieraden bewonderen – van antieke horloges tot moderne en hedendaagse juwelen.

Maar liefst 25 gerenommeerde juweliers, edelsmeden en horloge-experts uit Nederland en Frankrijk komen samen op dit event, dus je kunt veel verschillende stijlen en materialen verwachten.

Wanneer:
Van 7 t/m 9 juni.

Waar:
Buitenplaats Sparrendaal | Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg.

Genieten van jazz tijdens het Utrechts Jazzfestival

Jazzmuziek moet maar net je ding zijn, en als dit het geval is, dan zit je goed bij het Jazzfestival. Aankomende zondag vindt die voor de tiende keer op rij plaats in Utrecht.

Tijdens het openluchtfestival kun je bij twee podia genieten van fijne jazzklanken, en uiteraard is er genoeg horeca aanwezig waar je heerlijke hapjes en drankjes kunt bemachtigen.

Wanneer:
Zondag 9 juni van 13:00 tot 22:00.

Waar:
Utrechts Jazzfestival | Janskerkhof 14, Utrecht.

Kijktips

Heb je zin om dit weekend lekker te niksen met een filmpje of een serie? Bekijk op Netflix dan nu de klassieker Maid in Manhattan met Jennifer Lopez en Ralph Fiennes, het vierde seizoen van de ziekenhuisdramaserie New Amsterdam of de film Mean Girls. Op Videoland kun je de dramafilm The Impossible met Naomi Watts en Ewan McGregor kijken en de muziekfilm Billy Elliot. En als je gek bent op realityseries, dan kun je op Hayu sinds kort het negende seizoen van Below Deck Mediterranean streamen.

Kortom: genoeg leuks om het weekend mee door te komen!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws