Dit is Meghans DIY beautygeheim voor een prachtige huid

Meghans huidspecialiste Nicola Joss verklapte de ingrediënten van een supersimpel gezichtsmasker dat haar, en binnenkort ook jouw, huid laat stralen. Check hieronder hoe je hem maakt.
Dit is Meghans DIY beautygeheim voor een prachtige huid

Meghans huidspecialiste Nicola Joss verklapte de ingrediënten van een supersimpel gezichtsmasker dat haar en binnenkort ook jouw huid laat stralen. Check hieronder hoe je hem maakt. 

LEES OOK: Dit is waarom Meghan graag kiest voor een messy bun

Wat heb je nodig?

- 2 eetlepels honing (bij voorkeur Manuka)

- 1 cup havermout

Wat doet het?

Manuka honing wordt gemaakt in Australië en Nieuw Zeeland. Er zijn steeds meer mensen die geloven dat het werkt bij allergieën, verkoudheid, keelpijn, wondjes en zelfs griep. Wat zeker is, is dat de honing een antibacteriële werking heeft en dat is de reden waarom het zo goed is voor je huid. Manuka honing is een stuk prijziger dan normale honing, maar het resultaat is ook vele malen beter. Het andere ingrediënt is havermout. Havermout is niet alleen goed als je wilt afvallen. In een masker functioneert het als een scrub en het verwijdert dode huidcellen. Hierdoor blijft je huid gereinigd en stralend achter. Lees hieronder verder om te ontdekken hoe je het masker maakt.

Hoe maak je het?

Stap 1: Verpulver de havermout in de blender

Stap 2: Voeg twee eetlepels honing toe en meng door elkaar

Stap 3: Smeer het goedje op je gezicht en laat het 15 minuten inwerken.

Stap 4: Was je gezicht met lauwwarm water en dep droog met een handdoek. Je merkt hierna gelijk dat je huid meer straalt en zachter aanvoelt. 

Stap 5: Herhaal het ritueel eens per week voor een nog mooier resultaat.

Tip

Als je Tea Tree olie in huis hebt, kun je hiervan een paar druppeltjes toevoegen aan het mengsel omdat het helpt tegen acne. 

BRON: REFINERY29, BEELD: BSR AGENCY, UNSPLASH

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f106d01b11df', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws