doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Royal Beauty: Hoe doet prinses Amalia haar make-up?

Hun bloed is blauw, hun huidjes stralend en hun visagisten vorstelijk. De beautylooks van de young royals zijn flawless. Wat kunnen we leren van de koninklijke schoonheidsroutines?
.
Royal Beauty: Hoe doet prinses Amalia haar make-up?

Hun bloed is blauw, hun huidjes stralend en hun visagisten vorstelijk. De beautylooks van de young royals zijn flawless. Wat kunnen we leren van de koninklijke schoonheidsroutines?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

productie MARJOLEIN VERMEIJ

HOLLANDS GLORIE

De look van kroonprinses Amalia (16): een egale huid, wilde wenkbrauwen en een blos op de wangen.

TIPS:

• Met een degelijke skincare routine kun je niet vroeg genoeg beginnen. Kies in elke fase van je leven voor een product dat past bij je huid. In het geval van een jonge prinses: een lichte, hydraterende crème.

• Amalia heeft prachtige, volle brauws. Een transparante gel is genoeg om de boel op z’n plek te houden.

• Met een subtiele blush in een roze kleur of perziktint creëer je een instant fris en jong gevoel. Een glossje op de lippen en een laagje mascara maken de look af.

BRITSE BEAUTY

De kans dat deze young lady ooit de Britse troon bestijgt, is klein - ze is nummer 39 in de lijn van de troonopvolging - en dus koos Lady Amelia (24) voor een carrière als model.

TIPS:

• Gebruik een dagcrème die meteen een glow geeft, dan sla je twee vliegen in één klap. De zones die eventueel wat glimmen kun je matteren met een poeder.

• Op de ogen: een champagnekleurige glans en een zwart lijntje, héél dicht tegen de wimperrand gezet. Natuurlijk nog wat mascara om ’t af te maken.

• Met een gekleurde wenkbrauwgel breng je de brauwen in model én zet je ze kracht bij.

SCANDI SCHOONHEID 

De Noorse prinses Ingrid Alexandra (16) gebruikt weinig make-up, en terecht, want ze is een natural beauty met haar kenmerkende sproetjes.

TIPS:

• Een vochtinbrengende dagcrème zorgt voor een mooi canvas. Daaroverheen een lichte BB cream die de huid egaal maakt, maar sproetjes nog wel laat zien.

• Sproetjes zijn hot in beautyland. Er zijn zelfs producten waarmee je die vrolijke vlekjes kunt faken. Handig als je ze niet van nature hebt, maar óók ideaal om je bestaande sproetjes net iets meer aan te zetten.

• Met een likje zwarte mascara op de bovenste wimpers creëer je een open blik. Op de lippen een gloss met een licht tintje, en klaar ben je.

BEELD: KONINKLIJK HUIS, BSR AGENCY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws