Harry neemt voor Meghan afscheid van déze hobby

Niet geschoten is altijd mis. Dat moet Meghan ook gedacht hebben. En haar gebeden worden verhoord nu bekend is geworden dat Harry gaat stoppen met een van zijn favoriete hobby’s.
Harry neemt voor Meghan afscheid van déze hobby

Niet geschoten is altijd mis. Dat moet Meghan ook gedacht hebben. En haar gebeden worden verhoord, nu bekend is geworden dat Harry gaat stoppen met een van zijn favoriete hobby’s.

LEES OOK: Dit is waarom Meghan graag kiest voor een messy bun

Prins Harry houdt er een aantal avontuurlijke hobby’s op na. Zo is bekend dat hij van motorrijden en autoracen houdt. Ook is hij erg goed in de minder avontuurlijke, maar wél typisch koninklijke sport: polo. Natuurlijk zijn dit niet de hobby’s waar Meghan problemen mee heeft, voor zover bekend dan.

Minder blij

De hobby van Harry waar Meghan minder blij mee is, is jagen. Er gaan al jaren geruchten rond die suggereren dat Meghan Harry probeert te verbieden te jagen. Echter trok Harry zich daar niets van aan. Tot nu dan. 

Want volgens antropologe en goede kennis van het stel, Jane Goodall, is Harry nu definitief gestopt met zijn jachthobby. Dit laat ze weten in een interview met de Radio Times. In datzelfde interview onthulde Jane ook dat Harry het volgens haar nog een "beetje moeilijk heeft" met zijn nieuwe leven. Wat dit precies betekent, liet ze echter niet los. 

BRON: RADIO TIMES, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f057fb1cea28', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws