Maakt het leven mooier

3x het weekend thuis doorbrengen

“Wat zijn je plannen voor het weekend?”

3x het weekend thuis doorbrengen

Het is de vraag die elke vrijdag opkomt en voorheen werd beantwoord met: uitgaan met vrienden, een bezoek aan familie, een uitstapje of een diner in je favoriete restaurant. Maar wat nu al deze activiteiten niet mogelijk zijn?

LEES OOK: Met deze tips word je een pro in thuiswerken

Kom volledig tot rust of ontdek nieuwe talenten, Pulitzer Amsterdam deelt 3 tips voor een heerlijk weekend thuis. #blijfthuis

 

1. Duik de keuken in

Als je niet naar je favoriete restaurant kunt, dan haal je het restaurant toch in huis. Dit is het moment om nieuwe gerechten uit te proberen. Breng een beetje Pulitzer naar je eettafel en kies voor de Croque Monsieur, ook bekend als de Pulitzer Tosti, met een romige saus van gruyère kaas. Het volledige recept van de Pulitzer Tosti is te vinden via de Pulitzer Newspaper.

 

2. Tijd voor jezelf

Ontspanning is belangrijk tijdens deze moeilijke tijden. Lees dat boek waar je nooit tijd voor leek te hebben of kom volledig tot rust met de Pulitzer Mindfulness Sessies en begin of eindig je dag vol positieve energie. De meditaties zijn te beluisteren via de SoundCloud pagina van Pulitzer Amsterdam. Verwelkom de positieve vibes!

 

3. Upgrade je huis

Een andere manier om jezelf en je huis een extra boost te geven, is door je interieur opnieuw in te delen. Geef je woonkamer een hotel upgrade en creëer de huiselijke Pulitzer vibe door te kiezen voor de herkenbare gele plaid of de heerlijk ruikende Le Labo Santal26 geurkaars. De unieke Pulitzer items zijn te verkrijgen via de website van Pulitzer Home. Tips nodig? Bekijk '5x manieren om je huis als een hotel te laten voelen' via de Pulitzer Newspaper.

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN IN SAMENWERKING MET PULITZER AMSTERDAM