Exclusief! Bridget Maasland blikt terug: 'Ik geloof nog steeds in ware liefde'

Na een intense periode is het tijd voor een terugblik: “De relatie met André zou ik zo overdoen.”
Exclusief! Bridget Maasland blikt terug: 'Ik geloof nog steeds in ware liefde'

Mannen komen en mannen gaan, maar Bridgets liefde voor Zack blijft altijd bestaan. Haar hond en natuurlijk zoon Mees (11) zijn vaste waarden in het turbulente leven van de presentatrice. Na een intense periode is het tijd voor een terugblik: “De relatie met André zou ik zo overdoen.”

tekst THALIA BRANDT foto’s FERIET TUNC productie & styling BRIGITTE KRAMER visagie ASTRID MOOKHOEK

Toen het net uit was, gaf je je leven een zesje. Is dat getal inmiddels naar boven bijgesteld? 

“Jazeker. Eigenlijk gaat het gewoon hartstikke goed. Ik richt mijn blik weer op de toekomst, ben ook niet het type om ergens in te blijven hangen.”

Als je terug kon gaan in de tijd, zou je bepaalde dingen dan anders aangepakt hebben?

“Ik zou de relatie – hoe André en ik het hebben beleefd – zo weer overdoen. Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden. Dan had ik mensen minder aanleiding gegeven om in groten getale hun ongezouten mening over ons te verspreiden. Maar goed, minder openlijk naar buiten treden of relatiemomenten voor jezelf houden, is ontzettend lastig als je allebei bekend bent.”

Jullie dachten elkaars soulmates te zijn. Nadat het uitging, keerde André terug bij zijn ex. Heeft de snelheid hiervan jou verbaasd?

“Daar ga ik geen uitspraken over doen.”

Toen jouw eerste lange relatie sneuvelde, richtte je je op de buitenkant: je veranderde van baan en kapsel, liet een tatoeage zetten en je borsten vergroten. Na de breuk met de vader van Mees koos je juist voor introspectie. Hoe is je huidige mindset?

“Grappig dat je dit noemt, want die tatoeage – een schorpioen op mijn rug – heb ik een paar jaar geleden laten vervangen door een mees. En onlangs heb ik ook andere borsten laten zetten. Momenteel zit ik in de fase dat ik me op de binnen- én buitenkant richt: door de jaren heen heb ik innerlijk en uiterlijk van alles meegemaakt. Het is mijn grootste streven om gelukkig te zijn en goed in mijn vel te zitten, maar ik vergeet het uiterlijke plaatje niet. Omdat ik ouder word, maar ook vanwege mijn werk is dat belangrijk.”

Voor deze Beau Monde-fotoshoot poseer je in een trouwjurk. Is trouwen nog een wens, zie je jezelf ooit voor het altaar staan?

“Wie weet. Ik sluit het zeker niet uit. Ik geloof ook nog steeds in de ware liefde, natuurlijk! Je moet áltijd in de liefde blijven geloven.”

Meer over Bridget? Je leest het allemaal in de nieuwe Beau Monde. Vanaf vandaag in de winkels!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f282049dc9b1', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws