Win: Spannend Penoza-bordspel & Temptation Island-spel (gesloten)

"Je krijgt onverwachts 10 pakketjes met drugs in je schoot geworpen. Eerst was je van plan de politie in te schakelen, maar je hebt schulden en zo'n pakketje is veel geld waard.", hoe los jij dit op?
Win: Spannend Penoza-bordspel & Temptation Island-spel (gesloten)

Nederland is massaal aan de bordspellen geslagen en Beau Monde doet hier vrolijk aan mee. Want tja, je moet wat in tijden van het Coronavirus. Knal die wijnfles open & spelen maar!

Penoza

Dit is het enige echte Penoza-bordspel, net zo spannend als de populaire misdaadserie. Jouw uitdaging als speler: vorm je eigen bende en bouw een crimineel netwerk zodat je je uiteindelijk kunt vrijkopen uit de onderwereld. Maar pas op: de recherche en je criminele concurrenten liggen constant op de loer. Weet jij je staande te houden in deze keiharde wereld, als een ware Carmen ‘Penoza’ van Walraven? En heb je het brein en de branie om het spel te winnen? PS Het Penoza-bordspel is speciaal gesigneerd door de cast!

Temptation Island – Het Spel der Verleiding

Het moment is eindelijk daar, ‘de’ ultieme relatietest gaat van start en jij en je vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b87aa75e48', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws